Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia

NetTicket Live - Usein kysyttyä

NetTicketin vastuu

NetTicket on vastuussa koodien myynnistä, toimituksesta sähköpostiin ja koodien toimivuudesta live.netticket.fi sivuston mediatoistimessa. 

NetTicketillä ei ole vastuuta videon tai suoratoiston laadusta, sillä NetTicket ei pysty vaikuttamaan tapahtumanjärjestäjän valitsemaan käytännön toteutukseen ja valittuun tekniikkaan.

Tapahtuman kuvaamisen ja äänittämisen hoitaa tapahtumanjärjestäjä tai hänen alihankkijansa, joka vastaa täysin video- ja äänituotannosta ja sen laadusta.

Myös suoratoistoissa tapahtumanjärjestäjä tai hänen alihankkijansa vastaa video- ja äänituotannosta ja sen laadusta sekä teknisestä siirtämisestä NetTicket Liveen.

Mitään ei tapahdu / Video ei käynnisty

Video tai suoratoisto käynnistyy vasta kun painat ruudun vasemmassa alareunassa tai ruudun keskellä olevaa nk. "Play" -painiketta tai katseluruudun alapuolella olevaa Käynnistä video-painiketta.

Ääni puuttuu

Suoratoiston käynnistyessä niin oletuksena ääni on pois päältä ja ruudun yläreunassa on "Click to Unmute" -painike jota painamalla äänet saadaan "päälle".

Voit mys

Tarkista myös tietokoneen ääniasetuksista että äänenvoimakkuus on riittävällä tasolla ja että sinulla on oikea äänilähde valittuna.

Tallenteessa tai striimissä on huono laatu tai se pätkii

Tarkista, että internet-yhteytesi on kunnossa, sillä videoiden ja suoratoistojen katselu vaatii hyvää internet-yhteyttä. Mobiililaitteilla voi esiintyä pätkimistä.

Voit testivideolla https://live.netticket.fi/watch/L3ZpZGVvcy80NDc1MjcxODM= tarkistaa etukäteen tai ongelmatilanteissa, että kaikki on kunnossa koskien NetTicketin palvelua.

Suoratoistoissa tapahtumanjärjestäjä tai hänen alihankkijansa vastaa video- ja äänituotannosta ja sen laadusta. NetTicket ei voi parantaa tai huonontaa tuota millään keinolla.

Kaikki palaute on ohjattava tapahtumanjärjestäjälle. Mikäli tarvitset tapahtumanjärjestäjän yhteystietoja niin lähetä tätä koskeva tietopyyntö sähköpostitse info@netticket.fi osoitteeseen.

Ruudussa pyörii ”rengas” eikä mitään tapahdu

Mediasoitin käynnistyy tai kerää puskuriin materiaalia. Usein auttaa jos painaa ”pysäytys”-painiketta ja käynnistää uudestaan muutaman sekunnin kuluttua.

Jos ongelma kestään kauan tai esiintyy usein niin tuo on merkki siitä että puskurissa oleva materiaali on loppunut esim. huonon internetyhteyden takia. Vimeo puskuroi noin 15 sekuntia videomateriaalia katkoksien vähentämiseksi mutta mikäli puskuri tyhjenee eikä uutta yhteyttä saada niin ”ruudussa pyörii” kunnes lisää materiaalia saadaan käyttöön.

Striimi on katkennut ja minua kehotetaan valitsemaan "varayhteys"

Lähetyksessä on tullut häiriö ja se on katkennut, jolloin suoratoisto päättyy ja siitä muodostetaan arkistotallenne.

Videoruudun alla on suoratoistoissa yleensä "Valitse video" kohdassa vaihtoehtona myös "varayhteys", jonka valitsemalla voit jatkaa suoratoiston katsomista mikäli tapahtumanjärjestäjä on saanut tekniikan taas toimimaan.

Mistä voin ostaa koodeja

Verkkokaupassa www.netticket.fi on myynnissä joko lippuja tuostatoistotapahtumiin tai tuotteita (koodeja) video- tai suoratoistotuotteisiin.

Etsi sopivalla hakusanalla tapahtumaa tai valitse tapahtumanjärjestäjä ja oikea tapahtuma/tuote.

Ajankohtaiset Livestriimit ja videot 

Olen maksanut mutta en ole saanut koodia

Olemme onnistuneen veloituksen yhteydessä näyttäneet koodin ja katselulinkin ruudulla sekä toimittaneet sähköpostin, josta löytyy sekä tekstiosasta 10 merkkinen koodi että PDF-liitteestä lippu jossa on 10 tai 16 merkkinen koodi. Tarkista myös roskapostikansio!

Jos et löydä sitä, niin ilmoita info@netticket.fi osoitteeseen asiasta eli minkä lipun tai tuotteen olet ostanut sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niin lähetämme koodisi uudestaan.

Minulla on koodi mutten tiedä mitä tehdä.

Siirry sivulle https://live.netticket.fi ja syötä 10 tai 16 merkkinen koodisi ruudun keskiosassa olevaan Lipun koodi-kenttään ja paina lopuksi Katso-painiketta. Mikäli koodi on toimiva niin ruudun yläosaan käynnistyy ostamasi tallenne tai live-tapahtuma.

Olen saanut koodin mutta se ei toimi

Tarkista että olet syöttänyt 10 merkkiä tai 16 merkkiä (varminta on kopioida PDF-liitteen koodi ja liittää se koodi-kenttään).
Mikäli syötit sen itse niin tarkista ettei 1 ja l -kirjain tai 0 ja O kirjain ole mennyt sekaisin.

Olen saanut koodin mutta sillä käynnistyy väärä video tai suoratoisto

Lähetä tieto tästä sähköpostitse info@netticket.fi osoitteeseen eli mihin ostit sekä yhteystietosi niin tarkistamme tai korjaamme asian. 

Ruudulle tulee ilmoitus "Antamasi lippukoodi on käytössä toisella laitteella. Käyttöoikeussyistä videota voi toistaa samalla lippukoodilla vain yhdellä laitteella kerrallaan."

Olet syöttänyt saman koodin uudestaan toisella laitteella jolloin koodin katseluoikeus siirtyy eli toimii vain viimeisimmässä laitteessa ja kaikki muut laitteet jossa koodi on käytössä antavat yllä olevan ilmoituksen.

Sammuta käytössä olevat selainistunnot kaikilla laitteilla ja käynnistä katselu uudestaan niin asia yleensä korjautuu.

Ruudulle tulee ilmoitus "Videon katseluoikeus on päättynyt tai se on poistettu NetTicket Live -palvelusta"

Koodiin liitetyn videon tai suoratoiston katseluaika on päättynyt.

Yleensä suoratoistot ovat myynnissä ja katsottavissa 7 päivää tapahtuman jälkeen. Mikäli videoon on liitetty vuorokauden katseluoikeus niin videon ensikatselusta on kulunut yli 24 tuntia eikä koodi sen jälkeen toimi.

En haluakaan koodia tai olen tyytymätön ostokseeni

Tuotteella ei ole palautus- tai vaihtooikeutta muuta kuin live-tapahtuman peruuntuessa. Tapahtumanjärjestäjä hoitaa mahdollisen rahan palauttamisen sillä NetTicket tilittää rahat ostoksesta tapahtumanjärjestäjälle. Mikäli tarvitset tapahtumanjärjestäjän yhteystietoja niin lähetä tätä koskeva tietopyyntö sähköpostitse info@netticket.fi osoitteeseen.

Minulla on älytv, Chromecast tai Apple-laite

Voit avata älytv:n Internet-selaimella https://live.netticket.fi internetsivun ja syöttää koodin ruudulta, lipusta tai sähköpostista ja painaa Katso-painiketta. NetTicket Live käyttää HTML-tekniikka ja sen pitäisi toimia kaikissa javascriptiä tukevisissa selaimissa.

Chromecastia voit hyödyntää tietokoneella esim. avaamalla Google Chrome -selaimen matkapuhelimellasi tai tietokoneella sivun https://live.netticket.fi ja syöttää koodin lipusta tai sähköpostista ja painaa Katso-painiketta. Tämän jälkeen valitset Chromen kolme valikosta Cast ja mille laitteelle haluat "peilata" tiedot. Myös Applen AirPlay on testattu ja toimivaksi todettu samalla periaatteella.

Katso televisiosi ohjekirjasta lisätietoja.

Haluaisin testata toimiiko NetTicket Live minun laitteessani

Painamalla alla olevaa linkkiä siirryt katselemaan Seinäjoen Taidehalliin asennetun NetTicketin kulunvalvonnan esittelyvideota.

https://live.netticket.fi/watch/L3ZpZGVvcy80NDc1MjcxODM=

Mikäli tuo näkyy ja toimii laitteellasi niin voit käyttää NetTicket Live palvelua videoiden ja suoratoistojen katseluun.

Onko mahdollisuutta viestiä tapahtumanjärjestäjän tai artistien kanssa (Chat toiminto)

Kyllä. Suoratoistossa on mahdollista viestiä tapahtumanjärjestäjän tai artistien kanssa mikäli tapahtumanjärjestäjä on aktivoinut kyseisen option ja moderoi keskustelua.