Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia

Tapahtuman valinta

Tapahtuman voi valita tai etsiä seuraavilla eri tavoilla:

 

1. Valitse tapahtuma etusivulta painamalla Lue lisää tai Osta liput.


2. Valitse tapahtuma ylävalikon Tapahtumat-valikosta, jossa tapahtumat on jaoteltu kategorioiden mukaan. Oikean kategorian valitsemisen jälkeen pääset valitsemaan tapahtuman.


3. Valitse tapahtuma ylävalikossa olevan Tapahtumanjärjestäjät-valikon avulla. Oikean tapahtumanjärjestäjän valitsemisen jälkeen pääset valitsemaan tapahtuman.

 

4. Klikkaa ylävalikossa olevaa Tapahtumalistaa, jossa on kaikki myynnissä olevat tapahtumat aikajärjestyksessä. Valitse oikea tapahtuma ja päivämäärä klikkaamalla Osta lippu -nappia.


5. Klikkaa oikealla olevasta kalenterista päivämäärää, jolloin tulevat esiin kaikki kyseisenä päivänä olevat tapahtumat. Valitse tapahtuma klikkaamalla sitä. Valkoisella olevissa päivissä ei ole tapahtumia.


6. Tulevat tapahtumat -listassa näkyy ajankohtaisimmat tapahtumat, ja tapahtuman voi valita klikkaamalla tapahtuman nimeä.


7. Käytä oikeassa yläkulmassa olevaa hakutoimintoa. Kirjoita hakukenttään tapahtuman nimi tai osa siitä ja paina suurennuslasia, jonka jälkeen esiin tulevat kaikki tapahtumat, jossa haettava asia esiintyy.