Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia

Kaupan ehdot

NetTicket.fi on Oy NetTicket Finland Ab:n ylläpitämä palvelu, jonka kautta voit ostaa palvelussa myynnissä olevien tapahtumanjärjestäjien lippuja ja lahjakortteja. Verkkokaupassa on myynnissä myös tuotteita kuten CD-levyjä, nuotteja ja fanituotteita. Palvelu toimii lippujen välittäjänä ilman vastuuta tapahtuman toteuttamisesta ja tilittää lipputuotot tapahtumanjärjestäjälle.

Lipun ostajan on tarkistettava ostoksen tiedot oston vahvistussivulla huolellisesti. Lippujen hinta veloitetaan maksuvälineeltä välittömästi oston yhteydessä riippumatta tapahtuman ajankohdasta. Maksettuja lippuja ja tallenne- tai suoratoistokoodeja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. 

Lipun ostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut tai siirtynyt. Peruutuksen sattuessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta ja palvelumaksuja, toimituskuluja tai laskutuslisiä ei palauteta. Tapahtumanjärjestäjä voi myös tarjota asiakkaalle lippua toiseen tapahtumaan tai vuoden voimassa olevaa lahjakorttia tapahtumanjärjestäjän tapahtumiin. Mikäli lippurahat palautetaan asiakkaalle hoituu tuo tapahtumanjärjestäjän toimesta.

Tapahtuman myyntisivuilta löydät ajantasaiset tiedot mikäli tapahtuma on siirretty tai peruutettu. Mikäli olet epävarma mikä on sinun tapahtuman ja lippujen tilanne niin voit kysyä asiasta sähköpostitse osoitteesta info@netticket.fi.

Mikäli tilaisuuteen on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija-, yms. alennuksia, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan lippunsa alennuskelpoisuus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. 

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta; mm. ohjelma- ja/tai katsomomuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja siitä aiheutuneista kustannuksista, ja lisäksi arvonlisäverolain 2 §:n tarkoittamista velvoitteista. Palvelun tai tilaisuuden järjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. 

Tapahtumanjärjestäjä pyrkii tiedottamaan asiakasta mahdollisista muutoksista sähköpostitse ja/tai tekstiviesteillä asiakkaan yhteystietoihin. Mikäli tapahtuma peruuntuu tai siirtyy niin tapahtumanjärjestäjä tarjoaa lippua toiseen esitykseen, vaihtaa sen lahjakorttiin tai palauttaa lipun hinnan ilman palvelu- ja  toimitusmaksuja asiakkaalle. Tapahtumanjärjestäjä voi ulkoistaa lippujen palautuksen eri sopimuksella NetTicketin hoidettavaksi.


Toimitustavat

E-lippu toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostin PDF-liitteenä sekä tekstiviestinä asiakkaan ilmoittamaan matkapuhelinnumeroon (vain Suomi ja Ruotsi).

Postilippu lähetetään seuraavana arkipäivänä kirjepostina asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.


Maksutavat 

NetTicket.fi mahdollistaa alla olevien maksutapojen käytön. Veloitus tehdään välittömästi riippumatta tapahtuman ajankohdasta.

Verkkopankkimaksut seuraaviin pankkeihin:

Nordea
Osuuspankki
Danske Bank
Oma SP
S-Pankki
Ålandsbanken
Säästöpankki
Handelsbanken
Aktia
POP Pankki


Luottokorttimaksut

Visa, Visa Electron, Eurocard/Mastercard


Mobiililompakot

Mobilepay


Liikunta- ja kulttuuriedut (etu on henkilökohtainen eli vain 1 lippu per ostos)

Edenred (Virike)
eazybreak
smartum
ePassi


Maksa myöhemmin (laskutuslisä 5€)

Klarna

Lahjakortit

NetTicket.fi - lahjakortti (kaikkiin tapahtumiin)
Tapahtumanjärjestäjien omat lahjakortit ja sarjaliput (vain kyseisen tapahtumanjärjestäjän tapahtumiin)


(päivitetty 19.1.2021)