Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia

Kaupan ehdot

NetTicket.fi on Oy NetTicket Finland Ab:n ylläpitämä palvelu, jonka kautta voit ostaa palvelussa myynnissä olevien tapahtumanjärjestäjien lippuja ja lahjakortteja. Verkkokaupassa on myynnissä myös tuotteita kuten CD-levyjä, nuotteja ja fanituotteita.

Palvelu toimii lippujen välittäjänä ilman vastuuta tapahtuman toteuttamisesta tai tuotteiden toimituksesta ja tilittää lippu- ym. tuotot tapahtumanjärjestäjälle. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki maksamiseen ja lippujen sekä katselukoodien toimittamiseen liittyvät velvoitteet. Tuotteet toimittaa asiakkaalle tapahtumanjärjestäjä joka myös vastaa niiden laadusta.

Verkkokaupan yhteystiedot löydät Yhteystiedot -sivulta.

Lipun ostajan on tarkistettava ostoksen tiedot oston vahvistussivulla huolellisesti. Lippujen hinta veloitetaan maksuvälineeltä välittömästi oston yhteydessä riippumatta tapahtuman ajankohdasta. Maksettuja lippuja ja tallenne- tai suoratoistokoodeja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. 

Lipun ostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut tai siirtynyt. Peruutuksen sattuessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta ja palvelumaksuja, toimituskuluja tai laskutuslisiä ei palauteta. Tapahtumanjärjestäjä voi myös tarjota asiakkaalle lippua toiseen tapahtumaan tai vuoden voimassa olevaa lahjakorttia tapahtumanjärjestäjän tapahtumiin. Mikäli lippurahat palautetaan asiakkaalle hoituu tuo tapahtumanjärjestäjän toimesta.

Tapahtuman myyntisivuilta löydät ajantasaiset tiedot mikäli tapahtuma on siirretty tai peruutettu. Mikäli olet epävarma mikä on sinun tapahtuman ja lippujen tilanne niin voit kysyä asiasta sähköpostitse osoitteesta info@netticket.fi.

Mikäli tilaisuuteen on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija-, yms. alennuksia, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan lippunsa alennuskelpoisuus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. 

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta; mm. ohjelma- ja/tai katsomomuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja siitä aiheutuneista kustannuksista, ja lisäksi arvonlisäverolain 2 §:n tarkoittamista velvoitteista. Palvelun tai tilaisuuden järjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. 

Tapahtumanjärjestäjä pyrkii tiedottamaan asiakasta mahdollisista muutoksista sähköpostitse ja/tai tekstiviesteillä asiakkaan yhteystietoihin. Mikäli tapahtuma peruuntuu tai siirtyy niin tapahtumanjärjestäjä tarjoaa lippua toiseen esitykseen, vaihtaa sen lahjakorttiin tai palauttaa lipun hinnan ilman palvelu- ja  toimitusmaksuja asiakkaalle. Tapahtumanjärjestäjä voi ulkoistaa lippujen palautuksen eri sopimuksella NetTicketin hoidettavaksi.


Toimitustavat

E-lippu toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostin PDF-liitteenä sekä tekstiviestinä asiakkaan ilmoittamaan matkapuhelinnumeroon (vain Suomi ja Ruotsi).

Postilippu lähetetään seuraavana arkipäivänä kirjepostina asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.


Maksutavat 

NetTicket.fi mahdollistaa alla olevien maksutapojen käytön. Veloitus tehdään välittömästi riippumatta tapahtuman ajankohdasta.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii verkkopankkimaksujen ja luottokorttien osalta Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Mikäli ostokseen liittyy alkoholituotteita välitetään maksut suoraan anniskeluluvan haltijalle.

Visma Pay -palvelun yhteystiedot 

Visma Pay, Paybyway Oy 
Y-tunnus 2486559-4
Sähköposti helpdesk@vismapay.com
Puhelin 09 135 42 037 (arkisin 8 - 16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Kulttuurietujen maksaminen hoidetaan suoraan kulttuurietumaksupalveluja tuottavien yritysten kanssa.


Verkkopankkimaksut seuraaviin pankkeihin (Visma Pay)

Nordea
Osuuspankki
Danske Bank
Oma SP
S-Pankki
Ålandsbanken
Säästöpankki
Handelsbanken
Aktia
POP Pankki


Luottokorttimaksut (Visma Pay)

Visa, Visa Electron, Eurocard/Mastercard


Mobiililompakot (Visma Pay)

Mobilepay


Liikunta- ja kulttuuriedut (etu on henkilökohtainen eli vain 1 lippu per ostos)

Edenred (Virike)
smartum
ePassi


Maksa myöhemmin 

Jousto-lasku - 30 päivää maksuaikaa (Visma Pay)

NetTicket yrityslasku, 14 päivää netto + 5,90 € / lasku
 

Lahjakortit

NetTicket.fi - lahjakortti (kaikkiin tapahtumiin)
Tapahtumanjärjestäjien omat lahjakortit ja sarjaliput (vain kyseisen tapahtumanjärjestäjän tapahtumiin)


(päivitetty 7.2.2023)