Kassa ja maksaminen

Kassalla käydään läpi kolme eri tarkistusvaihetta ja tämän jälkeen siirrytään maksamaan tuotteita pankkien Onlinemaksuilla tai Visa ja Mastercard luottokorteilla.
 

1. Toimitustapa
 

Valitse lipun toimitustapa; e-lippu (sähköpostil- ja mobiililippu) tai postilippu. .
 

Paina Jatka-nappia siirtyäksesi seuraavaan kohtaan.
 

2. Maksutapa
 

Tällä hetkellä maksutapana käy luottokortit ja pankkien Online-verkkomaksut (Nordea, Handelsbanken, Aktia/SP/POP, Osuuspankki, Ålandsbanken, Danske Bank) sekä ePassi, Smartum Online, Eazybreak, MobilePay ja NetTicket.fi, Vaasan kaupunginteatteri, Wasa Teater sekä Kokkolan kaupunginteatteri -lahjakortti.

Valitse haluamasi maksutapa ja paina Jatka-nappia siirtyäksesi seuraavaan kohtaan.

HUOM! Jos haluat maksaa NetTicket.fi, Vaasan kaupunginteatterin, Kokkolan kaupunginteatterin tai Wasa Teaterin lahjakortilla, valitse Maksutapa -kohdassa maksutapa, jolla haluat suorittaa ostoksesi, mikäli lahjakorttisi on pienempi kuin ostoksesi loppusumma.
 

3. Yhteenveto
 

Tässä voit tarkistaa, että kaikki tiedot ovat oikein sekä muuttaa niitä tarvittaessa valitsemalla yläosan valikosta Ostoskori-kohdan. 
 

Mikäli valitsit alennuslippuja on sinun varauduttava esittämään tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä alennukseen oikeuttava todistus.
 

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Ennen kun pääset vahvistamaan tilausta, sinun on hyväksyttävä NetTicket.fi:n tietosuojaselosteen. 
 

Kun olet valmis, paina Vahvista tilaus -nappia, josta siirryt suorittamaan maksun Online-maksujärjestelmään.
 

Maksaminen
 

Seuraavassa ohjeessa mallina on Nordean verkkopankki.
 

Kirjaudu verkkopankkiin omalla käyttäjätunnuksella ja tunnusluvulla. Jatka painamalla OK-nappia.
 

Syötä tapahtumalle vapaamuotoinen viesti sekä oikeaan alareunaan vahvistustunnus ja paina tämän jälkeen Vahvista-nappia.
 

Tämän jälkeen näet tapahtuman tiedot ruudussa ja voit palata NetTicket.fi:n painamalla Palaa myyjän palveluun -linkkiä. Mikäli et tee mitään siirryt automaattisesti takaisin NetTicket.fi-palveluun.
 

Maksujen välittäjänä toimiva Bambora lähettää maksuvahvistuksen josta näet että maksu on onnistunut.


NetTicket.fi lahjakortilla maksaminen

NetTicket.fi lahjakorttia voi käyttää kaikkiin NetTicket.fi tapahtumiin. Löydät NetTicket.fi lahjakortistasi koodin, jonka voit syöttää Lahjakortin koodi -kenttään. Jos lahjakortin arvo on suurempi kuin ostoksen suuruus, voit käyttää loput lahjakortista  myöhemmin. Voit käyttää useita lahjakortti -koodeja samassa tilauksessa. Mikäli lahjakorttisi on pienempi kuin ostoksesi loppusumma, siirry maksamaan ostoksesi loppuun aiemmin valitsemallasi maksutavalla hyväksymällä Tietosuojaseloste, ja painamalla Vahvista tilaus -nappia.

Tapahtumanjärjestäjän lahjakortilla maksaminen

Voit maksaa myös Vaasan kaupunginteatterin, Kokkolan kaupunginteatterin sekä Wasa Teaterin lahjakorteilla verkkokaupassa. Verkkokaupassa käy maksuvälineenä VAIN sellaiset Vaasan kaupunginteatterin, Kokkolan kaupunginteatterin sekä Wasa Teaterin lahjakortit, joissa on 10 merkkiä pitkä lahjakortin Koodi (lahjakortissa lukee myös Koodi). 

Syötä Lahjakortin koodi -kenttään 10 merkkiä pitkä lahjakortin koodi. Jos lahjakortin arvo on suurempi kuin ostoksen suuruus, voit käyttää loput lahjakortista  myöhemmin. Voit käyttää useita lahjakortti -koodeja samassa tilauksessa. Mikäli lahjakorttisi on pienempi kuin ostoksesi loppusumma, siirry maksamaan ostoksesi loppuun aiemmin valitsemallasi maksutavalla hyväksymällä Tietosuojaseloste, ja painamalla Vahvista tilaus -nappia.

HUOMIOITHAN, että tapahtumanjärjestäjän omalla lahjakortilla voi maksa vain kyseisen järjestäjän tapahtuman lippuja. 
 

4. Valmis
 

Tilauksesi on nyt valmis.
 

Lähetämme kuitin sähköposiisi ja liput valitsemallasi toimitustavalla. E-lippu sähköpostiin tai postilippu postitse. 
 

Jos valitsit toimitustavaksi e-lipun, niin tulosta lippu sähköpostistasi tai näytä mobiililippusi ovella. Molemmat toimivat pääsylippuina tapahtumaan.