Tapanilan Työväen Näyttämö

AV-teknisiä valokuvia iloksenne


Yhä edelleen yllä viisivuotta vanhoi valokuvii aiempien vuosien AV-rakenteista, olka hyvät sanos AV-mies tapsa j.
Tapanilan Työväen Näyttämö ry
Lämpimästi tervetuloa hyvä teatterin ystävä, lukemaan ja/tai silmäilemään näitä tapahtumanjärjestäjän sivuja ja ohjeita ynnä lisääntyvää tekstiblogia:
​Myös http://www.tapanilannayttamo.fi -nimisellä hyvällä webbisivullamme on paljon ja mielenkiintoista luettavaa, olkaa hyvät

Tapanilan Työväentalo
Sompiontie 4
00730 Helsinki

 

Hyvät Nettikaupan kävijät, viime keväänä -18, Zorro itse miekkaili tapanilassa,
vaan nyt on meneillään harjoituskausi kevään 2019 ja 110-vuotiaan teatterimme kunniaksi.
​Tämän Setä Tuomon Tupa -nimisen näytelmän LIPPUKAUPPA ON 1.joulukuuta 2018 alkaen AUKI 24 / 7.
Olkaa hyvät ja tutustukaa kaupan sivuihin ja tehkää ostoksia nettikaupasta tai varauksia/ostoja myös puhelimitse p.0600 399 499 (1e/min +ppm),
Suomalainen lippujenmyyntiyritys, Netticket Oy on avoinna ma-pe klo 09-21 ja la-su klo 15-21.

Ryhmälippujen ostajille, teatterimme hallitus myönsi alennuksia 2eur/ lippu (20kpl  tai yli  lippuja ostavalle)
​Yritykset voivat tälläkinkaudella ostaa koko näytännön omakseen hinnalla 1000 eur(Alv 0%) per esityskerta.
 
Esityksen kesto on 2 h, sisältäen 20 min väliajan.
Käteisellä paikanpäällä maksettavan alkoholittoman väliaikatarjoilun ennakkovarauksen voit tilata puh. 046 549 8652, klo 17-20 ajalla.
(Huom. kahviossa ei ole teatteriin pääsylippujen myyntiä ).

Teatterilippujen varaukset voi lunastaa ja maksaa myös paikanpäällä käteisellä tai pankkikortilla (kauden uutuus !) mieluiten 45min ennen näytöstä, samoin toimii ennakkoon varaamattoman ns. ovimyyntilipun osto. Lippukassa aukeaa 1h  ennen näytäntöä. Teatterin katuosoite on yllänäkyvän talovalokuvan yllä. Kulkuyhteydet: I, P ja N -lähijunat (tapanilan juna-asema), bussit 73 ja 74, henkilöautoilla tuleville on iso ilmainen parkkialue (navigaattoriin kirjoita osoite Jäkälätie 11, Hki) juna-aseman itäpuolella, josta alikulkutunnelilla suoraan kävely-yhteys teatterin/tv.talon kulmalle.

Teatterin aulassa ovat uudehkot WC:t 2x naisille ja 1xmiehille, sekä n.50 paikkainen kahvio ostoksiin ja näytelmän alkamisen odottamiseen, saliin pääsee n.30 min ennen esitystä. Väliajalla salin tuuletus ikkunoita avaamalla. Olkaa hyvät ja lämpimästi tervetuloa, näytelmä alkakoon ...


Elokuulla -18 aloitettiin, kolmatta kauttaan jo meillä, ammattiohjaaja Ari Wahlstenin energisellä tyylillä. 

Seuraavassa AV-miehen pieniä blogikirjoituksia iloksenne (!)

3) Oikein hyvää Suomi 101v. itsenäisyyspäivän iltaa hyvät lukijat tässä to.6.12.-18 kl 22:36...Linnanjuhlien televisioinnit on loppumassa ja on hetki kirjoittaa Av-blogia. Pidettiin ke. 5.12. näytelmänrakennustalkoot. Oli meitä toistakymmentä henkeä paikalla ja yksi porakonesalkku yms. työkalua ja rakennetiin ... Vankila !, kyllä kivimuurinen vankila kahdella ikkunalla joiden kalterit Av-miäs toimittaa kunhan kerki, ... siis jälkitoimituksena, sittenpähän näette itse esityksissä. Esityksissä näkyy myös mainio taustakuva, jolle nyt rakennettiin nostettava 3m pitkä vaakatanko, lisäksi haikein mielin purettiin Zorron lavasteet kertopuu -rangoiksi, ehkä ne löytävät uuden roolin tulevissa näytelmissä. Valokuvia tuli otettua ahertavista teatterilaisista ja ohjaajakin punnersi erityisesti vankilan kanssa, heh. Lippukoppi ei sen sijaan ole vankila, kun nyt on saatu ensimmäiset nettikaupat liput myytyä ja 14 vrk varauksellekin oli jo kolme varaajaa hyvä niin. Kannatuslippuakin(22 eur netistä) ostettiin ja sillä saa toki katsoa myös itse näytelmän pelkän kannatuksen sijaan. Hyvää loppuiltaa ja näkemisiin, ... pikkujouluissa la. 8.12. teatteriporukan kesken ja kuulemisiin t. tapsaj.

2) su. 2.12.-18 kl21 on taas aikaa hetken kirjoittaa AV-blogia. Eilen aukeni Netticketin lippukauppa ja olkaa hyvät ja ostakaa tai varatkaa 14 vrk ajaksi haluamallenne esityspäivälle tietty määrä lippuja ja sitten Teillä on kaksi viikkoa aikaa tarkentaa lippujen määrä sopivaksi ja maksaa ne sitten nettikauppaan. Tämä lyhytaikainen varausmahdollisuus tietokoneella on uutuus tälle kaudelle.
Mitäs sitä viime treeneissä tapahtuikaan, heh heh, no kun rva Clare halasi serkkuaan Simon Legreetä, niin innolla, että ristisuora pelikortteja putosi Simonin rintataskusta näyttämön lattialle ja sitä siinä hihitettiin kun näky oli niin koominen, ehkä tämä tapahtuma päätyy itse näytelmäänkin, mene tiedä vielä.
Hyvää joulukuun alkua, ensimmäistä adventtia jne. kaikille teatterimme ystäville toivoo tapsaj.

1) pe.23.11.-18 klo 22:45 ilta on, vaan tästä se lähtee blogaaminen varttuneenmallakin sedällä(59 vuotta tuli marraskuun alulla ja oon syntynytkin vuonna -59, ! Uusi kausi hyvät lukijani, lämpimästi tervetuloa seuraani ja näin ensimmäiseksi tarinaksi muistelen treenien alkua, kun osa valoista ei loistanut, ei vaikka oli johdot ja kaapelit kyllä kiinni, ... lopulta vanhan sähkömiehen vainulla menin näyttämön vanhan sähkötulppavarokekeskuksen kolmivaiheista syöttöryhmää käsittelemään ja katsos alin L3 vaiheen sulakekorkki oli aivan löysällä, .. keles ! Oli ollu juhlatilaisuus salissa ja vuokraajat oli kämmötelleet valoja, jotka eivät heille kuulu mitenkään. No, ei pahenpaa, mutta juhlijoiden ihonväri liittyy ... näytelmäämme, mutta enpäs nyt siitä enempää paljasta, heh.

Reilu kaksi kuukautta on ensi-iltaan (la. 26.1.2019 kl 15 alk.) vielä aikaa: järjestellä ja säätää tulkintaa ynnä valoja ääniä, yhteislauluja, kapulamikrofonien säätöä per näyttelijä yms.
Näkemisiin esityksissä toivoo näiden nettilippukauppasivujen päivittäjä, AV-miäs tapsa j, ja blogiaiheita antaa myös monivuotinen kolleegani Annie A, vow !