Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Kulturföreningen Grand

Trio Flamme – Den Doftande Jorden

Trio Flamme sjunger Carita Holmströms sånger om vårt liv på jorden. På scen ses utöver Trio Flamme även Esko Grundström och Carita Holmström.

Lö 11.2.2023 kl. 18.00

Biljett 28 €
Pensionär, studerande 23 €

Längd ca 1 h
Trio Flamme sjunger Carita Holmströms sånger om vårt liv på jorden. Det bjuds på sånger om kärlek, längtan och jubelsånger till naturen som varvas med sånger om flykt, sorg och om att det alltid är någon som städar upp efter varje krig. På programmet pärlor ur Caritas sångarkiv daterade allt från 70-talet till sånger skrivna idag enkom för Trio Flamme. På scen ses utöver Trio Flamme även multi-instrumentalisten Esko Grundström och Carita Holmström själv.

Carita Holmström är en musiker med en mångsidig och rik repertoar som verkligen förtjänar att lyftas upp. Carita är pianist, sångerska, kompositör, arrangör och gitarrist. Hon har som musiker etablerat sig som en gränsöverskridande kompositör och mångsidig musiker. Hennes första album We are what we do (1973) var folk- latin- och jazzinspirerad och fick genast YLEs pris, Årets Skiva. Efter detta har Carita komponerat såväl kammar-, teater- och körmusik som sångsviter, orgel- och kyrkomusik samt tre musikaler, en kammaropera och två baletter. Hon har gett ut 10 album med egen musik, de senaste är SJUNG SORGEN (2020) och två skivor med kammarmusik HIDDEN STORIES (2022). Hon fungerade som lektor i pianomusik vid Sibelius-Akademin i Helsingfors mellan åren 1983-2018.
 
Trio Flamme (Emilie Adolfsson, Daniela Fogelholm och Minna Nyberg) brinner för den finlandssvenska teatern, musiken och revytraditionen och har under årens lopp turnerat runtom i Finland och Sverige med ett flertal konsertprogram. Trion har producerat flera konserter som lyfter upp betydande finlandssvenska kompositörer som t.ex. Erna Tauro och Bengt
Ahlfors: bl.a. Erna Tauro – Känslornas tonsättare, Tauro & Ahlfors – Visor för full hals och FLAMME + BEBBE = SANT!. 
Trio Flamme tilldelades Erna Tauro priset 2020 för sin mångåriga insats i framförandet av finlandssvensk teatermusik och
teatervisor.
 
Fotograf: Cata Portin
 • Kulturhuset Grand Kulturföreningen GrandBiskopsgatan 2806100 Borgå
 • 11.2.2023
 • 23-28 €
Buy tickets

Shows11.2.2023-11.2.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 11.2.2023 18pm
  Trio Flamme - Den Doftande Jorden
Kulturföreningen Grand Biskopsgatan 2806100 Porvoo grand.fi
Organizer's all events