Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Kvarkenrådet EGTS

Kvarkenfest

KVARKENFEST – kesäinen festivaali meren äärellä!
 
Suomen ja Ruotsin välinen virallinen Merenkurkun yhteistyö täyttää 50 vuotta v. 2022. Sen kunniaksi järjestetään 18. kesäkuuta suuri kansanjuhla – Kvarkenfest – Elisa Stadionilla Vaasassa!

Juhlat alkavat Vaasa Run -juoksu- ja liikuntatapahtumalla, jossa lähtö ja maali sijaitsevat Stadionilla. Stadionin ulkopuolella on tarjolla Kidz run, Folkhälsanin esterata ja paljon muuta kivaa!
 
Vaasa Runin ja festivaalin juontajina toimivat tutut tv-kasvot Kaj Kunnas ja Jonathan "Jontti" Granbacka, jotka tuovat lämmintä maaottelutunnelmaa Elisa Stadionille.
 
Pääset nauttimaan Merenkurkun alueelta ponnahtaneiden Suomen ja Ruotsin huippuartistien esityksistä suurella festivaalinäyttämöllä. Pääsylippu vain 5 €! Tai 50 kruunua 50-vuotisen yhteistyön symbolina.
 
HUOM! Tilaisuuden järjestäjä, Merenkurkun neuvosto EAYY, tarjoaa lisäksi 50-vuotisjuhlan kunniaksi ilmaisen sisäänpääsyn 500 ensimmäiselle, jotka varaavat lipun festivaalille. Varaa siis lippusi Kvarkenfestiin jo nyt!
 
Lue lisää Kvarkenfestistä osoitteesta www.kvarkenfest.com
Ensimmäisessä artistijulkaisussa esittelemme huumoriryhmä KAJ, joka on Wasa Teaterissa saavuttanut suurmenestyksen "Botnia Paradise" -musikaalilla; lippuja on myyty nyt jo yli 20 000.


 
Lisäksi alueen huippumuusikoista ja tähtisolisteista koottu Kvarken Allstars tarjoaa mahtavan show'n. Voimme jo nyt paljastaa, että Uumajan ja Ruotsin ensimmäinen Idols-voittaja Daniel Lindström (SWE), Voice of Finland-voittajana ja Raskasta Joulua-tähtenä tunnettu Antti Railio (FI) ja Vaasan oma rap-duuo Kuningas Pähkinä & Setä Tamu (FI) kuuluu solisteihin. Julkistamme lisää solisteja piakkoin. Kvarken Allstarsin kapellimestarina toimii Mikael Svarvar (FI). 
Julkistamme piakkoin useita esiintyjiä sekä Suomesta että Ruotsista.
Buy tickets

Shows18.6.2022-18.6.2022

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sat 18.6.2022 11am
    Kvarkenfest
    5 €
Kvarkenrådet EGTS Gerbyntie 1865230 Vaasa
Organizer's all events