Sign in or register an account

Forgot your password?

In order to shop tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Skafferiet r.f

The Miracle - A Night With Queen

Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

11.12.2020 klo.19:00

Liput 34,90€ (sis. palvelumaksun)

Konsertissa on väliaika.

Ovet aukeaa 18:00
Queen-tribuuttiyhtye The Miracle - A Night With Queen jatkaa konserttisalikiertuettaan ja saapuu Vaasan Ritziin 14.3.2020!
 
- Kiertueella kuullaan erityisesti tänä vuonna 30 vuotta täyttävän The Miracle -klassikkolevyn hittejä 

Jo useamman vuoden Queen-yhtyeen musiikin ilosanomaa ympäri Suomen levittänyt “The Miracle - A Night With Queen” -musiikkishow lähtee loppuvuodesta konserttisalikiertueelle. Konserteissa kuullaan tuttuun tapaan musiikkia koko Queen-yhtyeen uran ajalta. Tänä vuonna keskitytään kuitenkin erityisesti vuonna 1989 ilmestyneeseen “The Miracle” -albumiin, jolta muistetaan mm. hitit “I Want It All”, “The Invisible Man” ja “Breakthru”. 

Kokonaisvaltaisiksi audiovisuaalisiksi elämyksiksi rakennetut show’t kuljettavat katsojan läpi Queen-yhtyeen ja Freddie Mercuryn historian.

The Miracle -yhtye koostuu kokeneista, yli 10 vuotta Queen-tribuuteissa soittaneista muusikoista, jotka ovat tällä kokoonpanolla tehneet useamman konserttisalikiertueen ympäri Suomea ja täyttäneet muun muassa Helsingin Casinon toistuvasti. Yhtyeen keulilla nähdään valovoimainen Kimmo Blom, joka on esiintynyt Freddie Mercurynä vuosikymmenen ajan.

- "It's a Miracle! Syksyn Queen-kiertue on nyt julkistettu ja palaamme lavoille uudistetun shown kera", kertoo Kimmo Blom.

- "The Miracle -albumin ilmestymisen aikaan Freddie Mercury ei enää ollut tarpeeksi hyvässä kunnossa kiertueille, joten meidän piti käyttää mielikuvitusta ja kuvitella, miltä The Miracle -kiertue olisi voinut näyttää, jos se olisi aikanaan toteutettu. Mukana on siis paljon 1980-luvun tunnelmaa Music Televisionin ja videoiden kultakaudelta ja Queenin myöhemmän ajan musiikillista ilotulitusta.Tule viettämään nostalgiantäyteinen rock-ilta kanssamme!"
 

Shows11.12.2020-11.12.2020

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Fri 11.12.2020 19pm
    The Miracle - A Night With Queen
    34,9 €
Skafferiet r.f Kyrkoesplanaden 22 A65100 Vaasa www.kulturskafferiet.com
Organizer's all events