Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Perfect Monday Media

En kväll med Sarah Nedergård

Lite musikal, lite visa, lite pop och mycket Sarah!

Musikalartisten, skådespelerskan och sångerskan Sarah Nedergård gör sin första soloförställning i form av en konsert med musik och historier som engagerat, aktiverat och berört henne under livets gång!
Även många av de nummer som hon uppträtt med på musikalscener i vårt land framförs under kvällen. Som gästartister har Sarah bjudit in sin syster, skådespelerskan Sannah Nedergård och artisten Jakob Norrgård från humorgruppen KAJ.

En mångsidig kväll är att vänta!

Våren 2024 blir det två konserter, 15.3 kl 19.00 på Ritz i Vasa och 17.3 kl 19.00 i Schaumansalen i Jakobstad.

Biljett 32,50 €
Gruppbiljett 28,50 €, minimi 10 personer

Längd 2 h, 1 pausSarah Nedergård är just nu aktuell på teaterscenen i Vasa med musikalen Vänd om min längtan, men har länge längtat efter en egen större helhet kring musiken som alltid varit en stor och viktig del i hennes liv. I konserten “En kväll med Sarah Nedergård” får man följa med bland sånger och musikstilar som varit betydelsefulla i olika livsskeden i Sarahs liv och berättelserna kring dessa. Det blir såklart musikal, men även visa, pop och egna låtar. Gästartister och ett fyrmannaband
knyter ihop hela helheten i denna tvåaktade konsert.


 
Sarah Nedergård är hemma från Sundom, Vasa och har jobbat professionellt som musikalartist och skådespelare på teaterscenerna runt om i Finland sedan 2012. Bland roller hon gjort kan nämnas Sheila i HAIR (Åbo Svenska Teater), Cosette i Les Miserables (Tampereen Teatteri), Maria i både Sound of Music och West Side Story (Vasa Stadsteater) samt Ariel i Pieni Merenneito (Helsingfors Stadsteater). 
Sarah har även gett ut egen musik de senaste åren och låtarna Music is my home och Små nya steg har båda har legat etta på Vegatoppen i många veckor.
 
Som gästartist har Sarah bjudit in sin syster Sannah Nedergård som numera är en etablerad skådespelare på olika scener samt på filmduken, senast i serien Kodnamn: Annika för SkyShowtime samt i filmatiseringen av Kjell Westös Den svavelgula himlen.
 
Även Jakob Norrgård från humorgruppen KAJ medverkar under denna kväll. KAJ är redan en institution i finlandssvenska sammanhang med sina odödliga låtar samt musikalerna Gambämark och Botnia Paradise på Wasa teater.
 
-Dethär är nånting jag längat efter länge, säger en förväntansfull Sarah!
 
-Finns det efterfrågan på ytterligare shower så försöker vi hitta datum hösten 2024, tillägger Sarah som också skall spela musikalen School of Rock i Tammerfors inkommande höst.
Buy tickets

Shows15.3.2024-17.3.2024

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 15.3.2024 19pmRitz, Vasa
  En kväll med Sarah NedergårdRitz, Vasa
 • Sun 17.3.2024 19pmSchaumansalen, Jakobstad
  En kväll med Sarah NedergårdSchaumansalen, Jakobstad
Perfect Monday Media Bulevarden 23-2700180 Helsinki
Organizer's all events