Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Seinäjoen taidehalli

PatsasPyöräily

Tule tutustumaan Seinäjoen julkiseen taiteeseen yhdessä Taidehallin oppaan kanssa. PatsasPyöräily on ohjattu pyöräilykierros, jossa tutustutaan valikoituihin julkisen taiteen teoksiin. Pyöräilytahti on rauhallinen ja sopii kaikenikäisille, myös lapsille aikuisen seurassa. Reitin varrella pysähdytään julkisen taiteen teosten äärelle.

Kierros alkaa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan pihasta. Reitti kulkee joen vartta pitkin Uimahalli-Urheilu-talolle, josta jatketaan Myllysaarenpuiston kautta Pruukinrannan asuinalueelle. Pruukinrannasta palataan Törnävän kautta takaisin keskustaan. PatsasPyöräily päättyy keskustaan Keskustorille. Kierroksen pituus on n. 10 kilometriä. Reitti uudistettiin viime kesänä 2023.

Kesän 2024 PatsasPyöräilyt järjestetään ti 13.6. ja pe 2.8. klo 18 alkaen. Kierros kestää n. 2 tuntia. Lipun hinta on 10 €/aikunen. Alle 18-vuotiaille kierros on maksuton. Varaa paikkasi etukäteen NetTicket-verkkokaupasta. Ilmoittautuminen on sitova. Lippuja myy myös Kalevan Navetan info. Kierrokselle mahtuu 15 osallistujaa.

PatsasPyöräilyn ohjaa taidekasvattaja Minna Peltoniemi. Seinäjoen taidehalli suosittelee pyöräilykypärän käyttämistä. PatsasPyöräilyssä on säävaraus. Huonon sään sattuessa lipun voi vaihtaa toiseen ajankohtaan tai rahat palautetaan osallistujalle.
Buy tickets

Shows13.6.2024-2.8.2024

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Thu 13.6.2024 18pm
  PatsasPyöräily
 • Fri 2.8.2024 18pm
  PatsasPyöräily
Seinäjoen taidehalli Nyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki www.seinajoentaidehalli.fi/etusivu
Organizer's all events