Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Vihdin Teatteri ry

JUORUJA

Vihdin Teatteri, Ojakkalantie 2, Nummela

Ensi-ilta 31.10.2020 klo 17.00

Liput: 25 / 23 / 15 €
Kesto 2 h 30 min, 1 väliaiaka

PALVELUMAKSU LISÄTÄÄN VARAUKSEEN!
Lapsilippu alle 16v.

Pyörätuolipaikat ja ryhmäliput myynnissä/varattavissa VAIN teatterilta! Puh. 0400 975 068
Neil Simon ”JUORUJA” 
 
Isäntäpariskunnan 10-vuotis hääpäiväjuhlat ovat alkamaisillaan. Juhliin on kutsuttu kaupungin kermaa edustavat pariskunnat, joiden itse kunkin parisuhteessa olisi toivomisen varaa. Eletään juoruissa ja juoruista, joiden todenperäisyydellä ei pinnallisessa elämässä ole kovinkaan paljon merkitystä. 
Isäntä piileskelee makuuhuoneessa, emäntää ei näy mailla halmeilla ja palvelusväkikin on tipotiessään. Tapahtumia yritetään peitellä, kunnes koko porukka joutuu kohtaamaan valheet, juorut ja poliisin. 
Farssi ”Juoruja” on yksi Neil Simonin suosituimmista näytelmistä, joka etenee skandaalinkäryisesti väärinkäsityksestä väärinkäsitykseen.
 
Ennen koronapandemian aiheuttamaa tapahtumien joukkoperuuntumista viime keväänä Vihdin Teatterin kesänäyttämöllä oli tarkoitus viihtyä Yhdysvaltojen arvostetuimpiin näytelmä- ja elokuvakäsikirjoittajiin lukeutuvan Neil Simonin Juoruja -nimisen farssin parissa. Pahimmasta koronakurimuksesta on nyt toivottavasti selvitty ja teatterin talvikaudelle siirretty näytelmä tarjoaa monelle varmasti kaivatun irtioton arjesta tulevana pikkujoulukautena.  
 
Lauantaina lokakuun 31. päivä ensi-iltansa saava ja pitkälle tammikuun lopulle esitettävä Juoruja on yksi Simonin suosituimmista näytelmistä, jossa tarina etenee skandaalinkäryisesti väärinkäsityksestä toiseen. Näytelmän ohjaa useista Svenska Teaternin ja Helsingin kaupunginteatterin näytelmistä tuttu näyttelijä-ohjaaja Sixten Lundberg. Rooleissa Nummelan Luksian lavalla nähdään koko joukko Vihdin Teatterin rakastettuja konkareita ja koko joukko uusia lahjakkuuksia.
 
Koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen on varauduttu mm. puolittamalla näytöksiin myytävien lippujen määrä suositeltujen turvavälien takaamiseksi. Viimeistään kaksi tuntia ennen esityksen alkua sairauden takia peruutettu ja etukäteen maksettu lippu vaihdetaan kuluitta toiseen näytökseen. Toimenpiteillä pyritään takaamaan kaikille turvallinen ja nautinnollinen teatterielämys.  Lisätietoa koronaturvatoimista osoitteessa: www.vihdinteatteri.fi.
 
 • Luksia/auditorio Vihdin Teatteri ryOjakkalatie 203100 Nummela
 • 16.1.2021-23.1.2021
 • 13-23 €
Buy tickets

Shows16.1.2021-23.1.2021

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 16.1.2021 17pm
  JUORUJA
  23 €
 • Fri 22.1.2021 19pm
  JUORUJA
  23 €
 • Sat 23.1.2021 17pm
  JUORUJA
  23 €
Vihdin Teatteri ry Tuusantie 103100 Nummela www.vihdinteatteri.fi
Organizer's all events