Please follow this link Cancelled Events. in order to read more about ticket refunds.

Isak Danielson

Ritz, Kyrkoesplanaden 22 A, 65100 Vasa

IHIBERAT-PERUUTETTU-CANCELLED
nytt datum på kommande
 
Isak Danielson på skandinavisk turné med ny musik!

Biljetter 22 €
Studerande, Ritz-medlem: 20 €
inkl. serviceavgift
Read more

Isak Danielson följer upp höstens gripande singel ”Silence” med nya ”Light Up”, en försmak av hans andra studioalbum som kommer under våren. I vår väntar även en skandinavisk turné. Efter en smygstart på branschfestivalen By:Larm i Oslo i slutet av februari, inleds vårturnén den 10 mars i Uppsala. Bland annat Stockholm, Malmö, Göteborg samt Vasa i Finland kommer få besök.
 
I ”Light Up” ställer Isak upp dörren på vid gavel. Han berör på ett djupt personligt plan sin relation till ångest, en självupplevd kamp han haft under många år. Även om ämnet är mörkt så återfinns det ändå ljus i låten. Omfamnat mellan cinematiska stråkharmonier bär hans kraftfulla röst fram blottande verser och refränger som ingjuter styrka i budskapet, att ingen någonsin ska känna sig ensam i sin kamp med ångest. – Jag skrev den utifrån mina egna erfarenheter och svårigheter att leva med panikångest.

Det känns viktigt att förmedla att det är helt naturligt och absolut inte ovanligt att uppleva ångest. Det var en av de första sakerna som hjälpte mig på min resa med att bli bättre, att veta att jag inte var ensam, förklarar Isak Danielson.
 
Isak har, endast 22 år gammal, hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin dynamiska röst och sina starka texter. Hans debutalbum Yours (2018) har legat närmare 40 veckor på svenska albumlistan och tillsammans med EP:n Run To You (2019) har Isaks musik passerat 80 miljoner lyssningar. Isak Danielsons publik växer ständigt, han har över 1 miljon lyssnare i månaden på Spotify och mer än 100.000 prenumeranter på Youtube.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Isak Danielson Skafferiet r.f Isak Danielson Ritz, Kyrkoesplanaden 22 A, 65100 Vasa

IHIBERAT-PERUUTETTU-CANCELLED
nytt datum på kommande

Isak Danielson på skandinavisk turné med ny musik!

Biljetter 22 €
Studerande, Ritz-medlem: 20 €
inkl. serviceavgift
Skafferiet r.f
22,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1