Minun elämäni, Eino Grön

Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa
www.teatterivantaa.fi

to 17.9. klo 14
to 17.9. klo 19 ainoastaan Ystävät yhdistyksen jäsenille, liput myy teatterin toimisto
pe 18.9. klo 19

Eino Grön kuuluu suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpiin tähtiin. Hän aloitti uransa 1950-luvulla, ja on siitä lähtien laulanut tiensä suomalaisten sydämiin. Hänet tunnetaan legendaarisista tangolevytyksistään, kuten “Seinillä on korvat”, “Sä kuulut päivään jokaiseen” ja “Illan viimeinen tango”, joiden vuoksi häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä nykyajan tangotulkitsijoista. 
 
Vuonna 1997 Eino Grön voitti Syksyn sävel -kilpailun kappaleella “Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa”. Vuonna 2007 Grön sai Iskelmä Finlandia -palkinnon elämäntyöstään suomalaisen iskelmämusiikin puolesta. Eino Grönin elämäkertakirja ilmestyi vuonna 2017, ja hänen urastaan on myös tehty musikaali Tango d’Amore, joka sai ensi-iltansa vuonna 2018. 
 
Eino Grön on julkaissut uransa aikana yli 30 studioalbumia ja hän jatkaa edelleen aktiivista uraansa - nyt ensimmäistä kertaa Teatteri Vantaan lavalla yhdessä esitystä emännöivän laulaja-pianisti Eeppi Ursinin kanssa rennosti jutustellen ja musisoiden. Ursin tunnetaan monipuolisesta urastaan niin sooloartistina kuin teatterin tekijänä.
 
Kesto: 1h 40min, sis. väliajan
Liput: 31 / 29 €, sis. Netticketin palvelumaksut
Read moreKuva: Marika Mäkelä

Kuva: Ari Myllymäki

Kotisivut:
https://www.einogron.fi/
https://www.eeppiursin.fi/

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Minun elämäni, Eino GrönEsitystä emännöi laulaja -pianisti Eeppi Ursin Teatteri Vantaa Minun elämäni, Eino Grön Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa www.teatterivantaa.fi

to 17.9. klo 14
to 17.9. klo 19, Ystävät yhdistyksen jäsenille
pe 18.9.klo 19

Eino Grön kuuluu suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpiin tähtiin. Hän aloitti uransa 1950-luvulla, ja on siitä lähtien laulanut tiensä suomalaisten sydämiin.

Eino on nyt ensimmäistä kertaa Teatteri Vantaan lavalla yhdessä esitystä emännöivän laulaja-pianisti Eeppi Ursinin kanssa rennosti jutustellen ja musisoiden.

Kesto: 1h 40min, sis. väliajan
Liput: 29 / 27 €
Teatteri Vantaa
29,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1