Sign in or register an account

Forgot your password?

In order to shop tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Eventland

Fredrik Lindström - Mänskligheten

NYA DATUM!!!!
 
Samma inköpta biljett kommer att fungera till det nya  datumet.
Skulle det visa sig att detta nya datum inte är ett möjligt datum för kunden så är återköp givetvis möjligt, dock senast 10.4.2020 
 
I hopp om förståelse och tålamod

MÄNSKLIGHETEN - Föreställningen om oss själva

16.1.2021 klockan 20:00
Jakobstad - Schaumanssalen
 
17.1.2021 klockan 20:00
Vasa - Vaasan Kaupunginteatteri
 

Föreställningens längd c.a 90 minuter.
Ingen paus.

Biljetter 49,50€ (inkl. serviceavgift)
 
Fredrik Lindströms humorföreställning ”Mänskligheten” har hyllats av kritiker och intresset fortsätter att växa. Efter utsålda säsonger på teatrar i Stockholm åker Fredrik på våren ut på turné och i maj landar turnén i Finland.
 
– Det känns roligt att föreställningen gick så bra förra våren och att det nu blir turné, säger Fredrik Lindström. Publiken verkar känna igen sig i problem jag tar upp som till exempel tvångstankar, barnsliga fantasier, förbjudna saker man kan råka säga och andra pinsamma situationer som kan uppstå. Det visar sig att man inte är så himla originell som man kan tro.
 
I ”Mänskligheten - Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?
 
– En vårturne är alltid mysigt, säger Fredrik Lindström. Uteserveringarna öppnar, magnoliorna blommar! Våren är vad jag kallar en mänsklig tid!

Fredrik Lindström
 
Fredrik Lindström är en av Sveriges mest populära och mest prisbelönta folkbildare, programledare och komiker. Han har en diger meritlista och har sedan genombrottet med ”Hassan” på 90-talet bland annat regisserat och skrivit film och tv, varit trefaldig värd för ”Sommar i P1”, författat över tio böcker och lett program som ”Värsta språket”, ”Svenska dialektmysterier” och den senaste tv-succén ”Helt lyriskt”. Därtill är han årligen domare i SVT:s älskade underhållningsprogram ”På spåret”. Fredrik Lindström har även gjort stor succé på scen med föreställningar som ”Svenskar är också människor!”, ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, där de två sistnämnda gjordes tillsammans med Henrik Schyffert.
 
Fredrik Lindström har belönats med en lång rad priser, exempelvis Karamelodiktstipendiet, Tage Danielsson-priset, Aftonbladets tv-pris för bästa manliga tv-personlighet, Stora journalistpriset som ”Årets förnyare” och Natur & Kulturs kulturpris
 
Buy tickets

Shows16.1.2021-17.1.2021

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 16.1.2021 20pmJakobstad, Schaumanssalen
  Fredrik Lindström - MänsklighetenJakobstad, Schaumanssalen
  49,5 €
 • Sun 17.1.2021 20pmVasa, Vaasan Kaupunginteatteri
  Fredrik Lindström - MänsklighetenVasa, Vaasan Kaupunginteatteri
  49,5 €
Eventland Slottsgatan 8 B 2320100 Turku www.facebook.com/EventlandLive
Organizer's all events