Our phone- and chat service is closed June 24th - 26th. 

Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Teatteri Vantaa

Kuumia aaltoja

Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44 / Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa
www.teatterivantaa.fi

to 17.11. klo 19

Hersyvä kahden naisen komedia, jossa myös uskalletaan tuntea!
Yleisö löytää esityksestä tarttumapintaa, pääsee nauramaan elämälle ja laulamaan sydämensä kyllyydestä! Esityksemme tähtinä Meiju Suvas ja Rinna Paatso!

Hävyttömän hauska karaokeshow!
Nyt Peto on irti ja Vanha nainen hunningolla, sillä tässä teatteriesityksessä kajahtavat ilmoille kaikkien tuntemat kappaleet kuten Hengaillaan, Paratiisi sekä Oon voimissain! Ja yleisö saa laulaa mukana!

Supernaiset Meiju Suvas ja Rinna Paatso tarjoavat täyslaidallisen komediaa, liikutuksen kyyneleitä ja värisyttäviä hittibiisejä, esityksessä joka tempaa yleisön mukaansa Aikuisten naisten elämään.
Kuumia aaltoja on musiikkikomedia karaokesta, kuumista aalloista, aikuisista naisista ja mokailun lahjasta. “Kaikkihan me vähän Anneja ollaan!”

Kaksi keski-ikäistä Annea kohtaa karaokebaarissa. He alkavat vaihtaa ajatuksiaan naiseudesta, ikääntymisestä, miehistä ja maailman menosta. Esitys sisältää tunnettuja kappaleita karaokelistoilta: klassikoita ja uudempia hittejä. Yleisö saa vapaasti laulaa mukana karaokevideoiden tekstien ilmestyessä näytöille.

Esiintyjät:
Meiju Suvas
Valloittava Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen. Meiju on yksi heistä ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hänen energiansa säteilee lavalta ja tarttuu yleisöön. Meiju Suvaksen keikat ovat täynnä hyvää mieltä, mutta hän osaa myös tunnelmoida. Meiju villitsee niin nuoret kuin varttuneemmankin yleisön.
Juhlavuottaan viettävä Meiju on saanut urallaan kulta- ja platina levyjä sekä lukemattoman määrän muita tunnustuksia. Lisäksi hän on ollut vuosien varrella mukana useissa teatteriproduktioissa.

Rinna Paatso
Säkenöivä Rinna Paatso tunnetaan upeaäänisenä näyttelijänä useista musikaali - ja revyy -tuotannoista. Hänellä on lukuisia vierailuja eri televisiosarjoissa ja hänen ääntään on kuultu monissa piirros- ja animaatio-elokuvissa. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa Kymmenen riivinrautaa ja V2 – Jäätynyt enkeli, Napapiirin sankarit sekä Risto Räppääjä -elokuvissa. Rinnan on voinut nähdä mm. seuraavissa TV-sarjoissa: Kotikatu, Sydän toivoa täynnä, Ihmeidentekijät, Salatut elämät, Tappajan näköinen mies ja Syke. Karismaattinen näyttelijä on esiintynyt useissa teattereissa ympäri Suomen, kuten: Helsingin Kaupunginteatteri, Turun Kaupunginteatteri, Tampereen Työväen Teatteri, Samppalinnan kesäteatteri ja Tampereen Teatteri. Rinna Paatso lumoaa yleisönsä musikaalisuudellaan, herkkyydellään ja komediennen kyvyillään.
 

Kesto: n. 1h 50min, sis. väliajan
Huom. K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
Ryhmävaraukset teatterin toimistosta, p. 09 836 1919.

HUOM. Salin kolme ensimmäistä riviä (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, 09 836 1919.
Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esitystä sekä väliajalla. Kahvilassa ja teatterisalissa on anniskeluoikeus. Tervetuloa!
 • Silkkisali Teatteri VantaaTikkurilantie 4401300 VANTAA
 • 17.11.2022-17.11.2022
 • 22-35,5 €

Shows17.11.2022-17.11.2022

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Thu 17.11.2022 19pmMeiju Suvas ja Rinna Paatso
  Kuumia aaltojaMeiju Suvas ja Rinna Paatso
Teatteri Vantaa Tikkurilantie 4401300 Vantaa teatterivantaa.fi
Organizer's all events
Our phone- and chat service is closed June 24th - 26th.