En kväll med Jack Vreeswijk och Fredrik Furu, Jeppo

Jeppo Uf, Östra Jeppovägen 7, Jeppo

10.11. klo 19.00

Liput 28 / 23 €

Kesto: 120 min sis. tauko 30 min. Kahvitarjoilu tauolla.
Bookmark and Share
Lue lisää

ILTA JACK VREESWIJKIN JA FREDRIK FURUN SEURASSA
 
On kulunut yli 30 vuotta trubaduurilegendan Cornelis Vreeswijkin kuolemasta. Corneliksen poika Jack esittää isänsä lauluja kunnioituksella, ja jos sulkee silmänsä, on melkein kuin kuulisi Corneliksen äänen.
 
Jack Vreeswijk ja Fredrik Furu tutustuivat erään festarin backstagella. Sen jälkeen he ovat yhdessä tehneet yhteislaulua, festivaaleja, kiertueita ja tv-esityksiä. Nyt he toivottavat sinut tervetulleeksi konsertti-iltaan, joka on täynnä rakkautta, lämpöä ja huumoria.
 
Vreeswijk laulaa Vreeswijkiä
Jack antaa meille oman kertomuksensa isästään, sekä esittää lauluja ruotsalaisen kansallisrunoilijan syvästä lähteestä. Hän antaa henkilökohtaisen ja täynnä rakkautta olevan tulkinnan Corneliksen lauluista, ja muutaman ihanan ja hauskan kertomuksen faijasta ja siitä miten lauluja syntyi. Jack esiintyi viime vuonna Allsång på Skansen-ohjelmassa ja hän on juuri päättänyt loppuunmyyty kiertue "Farsan och jag" (Faijja ja minä) Ruotsissa.
 
Fredrik Furu ja ”Det som alla letar efter”
Pietarsaarelainen pop-runoilija Fredrik Furun sanoitukset ja sävellykset ovat henkilökohtaisia ja suoria. Hän sai läpimurronsa "Kometfabriken"-yhtyeen laulajana ja säveltäjänä. Mm. Yö-yhtye teki suositun suomenkielisen version kappaleesta "Snedsteg" josta tuli "Jään sun viereen".
Syksyllä Furu julkaisee viides albuminsa "Det som alla letar efter". Levyllä soittavat huippuluokan muusikoita sekä suomesta että ruotsista. Tänä syksynä Fredrik Furu esiintyy myös Krista Siegfridsin kanssa suomenkielisissä lukioissa.
 
Jack Vreeswijk ja Fredrik Furu tekevät yhteiskiertuetta Suomessa marraskuussa ja konsertoivat Jepualla 10.11. klo19.00.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
En kväll med Jack Vreeswijk och Fredrik Furu Furu Events En kväll med Jack Vreeswijk och Fredrik Furu Jeppo Uf, Östra Jeppovägen 7, Jeppo

10.11. klo 19.00

Liput 28 / 23 €
Furu Events
28.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1