Vauvojen värikylpy - Piipahduspaja 2

Seinäjoen taidehalli, pedatila Itikka
Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki

Piipahduspaja 2
13.10.2020 klo 13-13.45

Lippu: 6 €

Produktion nettisivut: https://www.seinajoentaidehalli.fi/vauvojen-varikylvyt-3/     
Read more

Piipahduspajassa voit kokeilla Värikylpytoimintaa ilman sitoutumista. Työpajan kesto on 45 minuuttia. Syksyn työpajojen teemana ovat eläimet.

 
Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat. 
 
Ohjeellinen alaikäraja vauvaryhmään osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.
 
Työpajassa pidetään kädet ja jalat paljaana. Lapsella voi olla yllään paita ja housut tai esim. body, joka kestää työskentelyn. Myös aikuisen kannattaa varautua taiteilun kestävin vaattein. Työpajaan on hyvä varata mukaan peseytymisvälineet ja vaihtovaatteet.
 
Työpajaa ohjaa taideohjaaja Minna Autio, joka on koulutettu värikylpyohjaaja.
 
Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. 
Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Vauvojen värikylpy - Piipahduspaja 2 Seinäjoen taidehalli Vauvojen värikylpy - Piipahduspaja 2 Seinäjoen taidehalli, pedatila Itikka
Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki

Piipahduspaja 2
13.10.2020 klo 13-13.45

Lippu: 6 €
Seinäjoen taidehalli
6,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1