Tuuletar & Må Pyton

Vaasan Kuorofestivaali

25.5.2017 klo 18.00 Ritz

Hinta: 20€/15€ (sis.palvelumaksu)


*Konsertti kuuluu Tutti-lippupakettiin, 210/170€ (kaikki konsertit, paitsi Show&Dinner-tilaisuudet)

*Konsertti kuuluu Forte-lippupakettiin, 40/35€ (Tuuletar & Må Pyton, Curiosa-konsertti, Solala & Nonen Vocals)

Bookmark and Share
Lue lisääTuuletar

Tuuletar, vuoden 2017 Emma Gaalan Vuoden Etnoalbumin voittaja, on riemukas ja vangitseva suomalainen folk hop -yhtye. Nämä monitaitoiset laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman, missä eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Tuulettaren laulajat saavat keikoillaan aikaan tunnelman, jonka energia imaisee yleisön mukaansa iästä ja taustoista riippumatta.


 Må Pyton


Må Pyton on hankala väliinputoaja. Se on lauluyhtye eli jonkinlainen laulava bändi. Se etsii yhä linjaa hyvän maun ja taiteellisen katastrofin ristiaallokossa. Se haluaisi viestiä maailman epäkohdista, mutta rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Se on kolunnut kuoromaailman kiemurat ja koukerot, taistellut tyttövuosien tyvenet ja tyrskyt sekä hionut hegeliläisen huumorin hedonistiseen huippuunsa. Se tekee muutakin kuin laulaa Monty Pythonia, mutta siitä lisää sitten keikalla. Tekstit sen käyttöön on ansiokkaasti kääntänyt Antti Viitamäki.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Tuuletar & Må Pyton Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit Tuuletar & Må Pyton Vaasan Kuorofestivaali

25.5.2017 klo 18.00 Ritz

Hinta: 20€/15€ (sis.palvelumaksu)
Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit
20.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1