Torstain kulttuurikävelykierros

Tee kesäinen matka ja tutustu lähiseutuusi torstain Kulttuurikävelykierroksilla. Lohjalaisten oppaiden johdolla pääset sukeltamaan niin Lönnrotin ajan Sammattiin kuin Kalkki-Petterin valtakuntaan Virkkalassa sekä vahvojen naisten Lohjaan. Kierrokset 4.6. – 3.9. torstaisin klo 17.

Asiakkaiden ja oppaiden turvallisuus on meille hyvin tärkeä, joten olemme rajoittaneet kierroksille osallistujamäärän 20hlö, tämän lisäksi liput ovat ostettavissa vain ennakkoon Netticketin verkkokaupasta tai Netticketin myyntipisteistä kortilla. Huomioittehan myös kaikki kanssa kierroslaiset pitämällä toisiinne asianmukaiset turvavälit. Muistakaa myös pestä kätenne tai käyttää käsidesiä ennen ja jälkeen kierroksen. Kierrokselle ei saa osallistua flunssaisena, nuhaisena tai muuten kipeänä.

Aikataulu:

4.6. Ojamon Kartano
11.6. Vahvat Naiset Lohjalla
18.6. Liessaari
25.6. Elias Lönnrotin Sammatti
2.7. Museolta Avolouhokselle
9.7. I Kalk-Petters Rike"(ruotsiksi)
16.7. Lohjan keskusta
23.7. Elias Lönnrotin Sammatti
30.7. Kalkki-Petterin Jäljillä Virkkalassa
6.8. Lohjan Harjun kierros
13.8. Hiidensalmen Asuntomessualueen historiaa, tätä päivää ja tulevaisuutta
20.8. Ojamo Herrgård (ruotsiksi)
27.8. Lohjan Pyhän Laurin Kirkkomaa
3.9. Porlan kierros

Kulttuurikävelykierrokset toteuttavat Visitlohja, Viherpiipertäjät Oy ja Lohjan oppaat ry.

Lisätietoa: https://bit.ly/TorstainKulttuurikävely20
Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Torstain kulttuurikävelykierrosOjamo Herrgård runda Visitlohja Torstain kulttuurikävelykierros Tee kesäinen matka ja tutustu lähiseutuusi torstain Kulttuurikävelykierroksilla. Lohjan oppaiden johdolla pääset sukeltamaan niin Lönnrotin ajan Sammattiin kuin Kalkki-Petterin valtakuntaan Virkkalassa sekä vahvojen naisten Lohjaan. Kierrokset 4.6. – 27.8. torstaisin klo 17.
Visitlohja
7,00 €
EUR
Torstain kulttuurikävelykierrosLohjan Pyhän Laurin kirkkomaa kierros Visitlohja Torstain kulttuurikävelykierros Tee kesäinen matka ja tutustu lähiseutuusi torstain Kulttuurikävelykierroksilla. Lohjan oppaiden johdolla pääset sukeltamaan niin Lönnrotin ajan Sammattiin kuin Kalkki-Petterin valtakuntaan Virkkalassa sekä vahvojen naisten Lohjaan. Kierrokset 4.6. – 27.8. torstaisin klo 17.
Visitlohja
7,00 €
EUR
Torstain kulttuurikävelykierrosPorlan kierros Visitlohja Torstain kulttuurikävelykierros Tee kesäinen matka ja tutustu lähiseutuusi torstain Kulttuurikävelykierroksilla. Lohjan oppaiden johdolla pääset sukeltamaan niin Lönnrotin ajan Sammattiin kuin Kalkki-Petterin valtakuntaan Virkkalassa sekä vahvojen naisten Lohjaan. Kierrokset 4.6. – 27.8. torstaisin klo 17.
Visitlohja
7,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1