Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
KIT Irma Tapio Oy

The Sixties Blondies "It's my Party"

The Sixties Blondies (Eeva-Leena Pokela, Kati Borg-Penttilä ja Irma Tapio) "Its my Party" 10-vuotisjuhlakonsertti.
60- luvun naisartistien ja "tyttöbändien" musiikkia, säestävänä bändinä The Buddies (Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen ja Valtsu Stefanov)

Kulttuuritalo Grand 12.4. klo 18.00

Lippu 33 €
Eläkeläinen, Opiskelija, Työtön 30 €

Kesto 2 x 45 min., 1 väliaika
The Sixties Blondies, jossa laulavat monipuoliset musiikin ammattilaiset Eeva-Leena Pokela, Irma Tapio ja Kati Borg-Penttilä, vie sinut takaisin riemukkaan 60-luvun tyttölauluyhtyemusiikin pariin mukaansatempaavasti. (The Ronettes, The Crystals, The Chiffons, The Dixie Cups, The Chordettes, Paris Sisters, The Marvelettes, The McGuire Sisters jne) Heidän ohjelmistoonsa kuuluu lisäksi 60-luvun naisartistien, kuten mm. Leslie Gore, Susan Maughan, Alma Cogan, Sandie Shaw, Dusty Springfield, ohjelmistoa. 
 
Nostalginen The Sixties Blondies on yksi jäsenbändi Back to the Sixties yhdistyksessä, johon kuuluu 12 tuttua bändiä jo 60-luvulta. Tilanteesta riippuen The Sixties Blondies esiintyvät oman bändinsä The Buddies (Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen ja Valtsu Stefanov The First’istä) tai pelkän pianisti säestämänä.
 
Eeva-Leena oli 60-luvun alussa tunnettu lapsitähti, josta kehkeytyi monipuolinen musiikin taitaja niin laulajana, soittajana, säveltäjänä kuin opettajana. Hän on soittanut ja laulanut lukuisissa kuoroissa ja erilaisissa kokoonpanoissa sekä solistina niin levyillä kuin teattereissa.
 
Kati on tunnettu siitä, että hän kuului Ernos-yhtyeeseen, joka aloitti jo 60-luvulla . Jo lapsena/nuorena hän on esiintynyt tunnettujen solistien kanssa, kuten esim Kauko Käyhkö ja Pärre Förars, sekä kouluaikana hän lauloi tyttötriossa nimeltä Pirtelöt.
 
Irma on ”kaikkien taustalaulajien äiti”, eli laulanut tuhansia lauluraitoja eriartisteille, tehnyt mainos- ja leffamusiikkia, ollut mukana lukuisissa SyksynSävelkisoissa ja Euroviisuissa, konserteissa, kuoroissa, teattereissa ja lauluyhtyeissä mm. Donnat, Kodinkynttilät, Fantastic Four, Lasaset, Pirkan Neidot.
 
The Sixties Blondies saa sinut unohtamaan menneet vuosikymmenet ja olet jälleen nuori, kaunis, rohkea ja komea.
Buy tickets

Shows12.4.2023-12.4.2023

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Wed 12.4.2023 18pm
    The Sixties Blondies "It's my Party"
KIT Irma Tapio Oy Värströmintie 29802480 Kirkkonummi www.facebook.com/profile.php?id=100063541868494
Organizer's all events