Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Perfect Monday Productions

The Real Group - konsert

Genom åren har The Real Group blivit synonymt med vokalmusik i världsklass. Nu besöker de Finland för ett antal unika föreställningar fullspäckade med musik från årtionden av att bryta ny mark inom genren. Den hyllade gruppen grundades 1984 och har gjort nästan 3000 konserter runt om i världen, och ständigt utmanat vad som kan uppnås med rösten som deras enda instrument.
Möt Clara Fornander, Joanné Nugas, Johannes Rückert Becker, Axel Berntzon och Daniele Dees i en spännande blandning av jazz, pop och körmusik i The Real Groups patenterade a cappella-stil.

16.3.2023 kl. 19.00 Ritz, Vasa
17.3.2023 kl. 19.00 Jugendsalen, Jakobstad
18.3.2023 kl. 19.00 Grand, Borgå

Biljett 42 €
Studerande 35 €
Grupp 38 €, minimi 10 personer

Längd 2 x 45 min samt paus 25 min
Med rösten som enda instrument har The Real Group skapat ett unikt musikaliskt uttryck i fältet mellan jazz, pop och nordisk europeisk vokalmusik.
Gruppen har turnerat runt hela världen sedan den bildades 1984.
Kombinationen av perfektion och personlig touch tillsammans med originallåtar har gjort dem tillgängliga för musikentusiaster i allmänhet såväl som för det mer krävande örat.
 
År 1989 tog gruppen examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med högsta betyg och sedan dess har de ofta blivit ombedda att uppträda på prestigefyllda officiella evenemang tillsammans med sina regelbundna konserter. En sådan händelse var den svenska drottningens födelsedag då de framförde Abba-klassikern ”Dancing Queen” tillsammans med den Abba-medlemmen Anni-Frid Lyngstad. Gruppen sjöng också vid invigningen av fotbolls-VM i Sydkorea och Japan.
 
Deras breda repertoar har gjort det möjligt för gruppen att samarbeta med symfoniorkestrar, jazzgrupper, popband och artister som operastjärnan Barbara Hendricks, jazzmunspelaren Toots Thielemans och The Beatles-producenten sir George Martin.
 
The Real Group har gjort 24 album i eget namn. De har producerat sina egna konsertturnéer med över 2 800 konserter världen över. De har varit värdar för ett eget TV-program och varit konstnärliga ledare för vokalmusikfestivaler i USA och Sydkorea samt producerat egna festivaler i Sverige och Finland där utbildningsgrenen The Real Group Academy har bidragit med det pedagogiska innehållet.
 
Buy tickets

Shows16.3.2023-18.3.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Thu 16.3.2023 19pm
  The Real Group - konsert
 • Fri 17.3.2023 19pm
  The Real Group - konsert
 • Sat 18.3.2023 19pm
  The Real Group - konsert
Perfect Monday Productions Bulevarden 23-2700180 Helsinki
Organizer's all events