Vikingarna med Christer Sjögren

Taidetehtaan sisäpiha
Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo

Ensi kesälle siirretty Pohjoismainen tanssifestari, jossa 2.7.2021 esiintyy Vikingarna, suunnitellaan pidettäväksi kaksipäiväisenä. 
 
Uudet hinnat ja ohjelma valmistuu lokakuun aikana, ja on nähtävissä www.juhlatalo.com -sivulla.
 
Vuoden 2020 Vikingarna -tapahtumaan ostetut liput oikeuttavat sisäänpääsyyn kumpanakin päivänä! Etu on henkilökohtainen, eli ei siirrettävissä toiselle henkilölle toisena päivänä.
 
VIP-palvelut ovat käytettävissä vain 2.7.2021, vaikka VIP-lipulla pääsee sisälle kumpanakin päivänä.
 
Paikat tulevaan Pohjoismaiseen tanssifestariin Porvoossa 2.7.2021 tapahtumaan varmistat parhaiten säilyttämällä liput. 

Liput: 39 € (palvelumaksu sis. hintaan)

Festariannos: pulled Pork, lohkoperunat, coleslaw + vesi - LOPPUUNMYYTY

Tapahtuma on K-18

(VIP-PAKETTI - Tällä hetkellä loppuunmyyty
Ravintola, vip-paketti
· Noutopöytä: alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka
· pöytävaraukset
· sisäwc -tilat käytössä
· narikkapalvelut
· noutopöytä klo 17-21
· sisäänpääsy jatkoille klo 24 Fabriken ravintolaan
 
Hinta yhteensä 77€ (ei sisällä juomia, itsepalvelu baarista))juhlatalo.com

www.facebook.comLue lisää

Vikingarna perustettiin jo vuonna 1958 ja siitä muodostui pohjoismaiden suosituin ja suurin tanssibändi mm. yli 11 miljoonan levymyynnin muodossa.
Heinäkuisen dansgala/tanssifestari-illan teema on viimeistä piirtoa myöten nostalgista iskelmää ja tanssikulttuuria harrastavia hivelevä. Muusta ohjelmasta vastaavat tanssiväen suosikki Tommys ja vieläpä Wallo ”Mr Roy Orbison".
 
Tapahtuma on Taidetehtaan piha-alueella. Sieltä löytyvät mm. ravintolateltat, VIP-mahdollisuudet ja tietenkin tanssilattia. Alue suunnitellaan mahdollisimman hyvin ennakoidulle väkimäärälle, joten ennakkolippujen hankkiminen varmistaa tapahtumaan pääsyn ja ostamalla lipun ennakkoon saa myös säästöä lipun hinnasta.
Tapahtuman järjestäjä on Suomen Viihdekeskus Oy - yrittäjät, jakarilaislähtöinen Raimo Viljala ja puolisonsa Mari Viljala.
 
Porvoon Kokonniemessä 2000-luvun alussa järjestettyjen vuosittaisten pohjoismaisten kesäjuhlien kohokohta oli Christer Sjögren & Vikingarna -yhtyeen jäähyväiskeikka Porvoossa vuonna 2004. Yhtyeen mukaan Porvoossa oli silloin eniten väkeä kaikista koko kiertueen paikoista.
 
”-Nyt kun tätä nostalgista ryhmää tarjottiin meille pitkästä aikaa ja nimenomaan Porvooseen ei tarvinnut montaa minuuttia miettiä ratkaisua. Etenkin kun kysyntä on pohjoismaissa niin kova, että Suomeen on saatu Porvoon tapahtuman lisäksi vain yksi toinen keikka. Uskomme, että samaa mieltä ovat myös uskolliset Vikingarna-fanitkin.Tehdään tapahtumasta taas todellinen porvoolaisten tapaaminen, johon toki kauempaakin tulevat ovat tervetulleita”, kertoo Raimo Viljala
 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Lukumäärä
 
Vikingarna med Christer Sjögren Suomen Viihdekeskus Oy Vikingarna med Christer Sjögren Taidetehtaan sisäpiha
Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo

TAPAHTUMA SIIRRETTY! UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ 2.7.2021

Vikingarna med Christer Sjögren ainoa Suomen konsertti tänä vuonna 12.9.2020 Porvoossa.
Turvallisuuden varmistamiseksi kaikki liput myydään ennakkoon.

Rakastettu Vikingarna med Christer Sjögren on tehnyt mahtavan paluun kaikkialle pohjoismaihin. Christer Sjögren kertoo, että paussi on tehnyt hyvää, nyt on kova draivi päällä. Tulevana kesänä he tekevät yhteensä vain n. 20 keikkaa, joten olemme onnellisia, että yksi niistä on Porvoossa. Kokoonpano haluaa esittää taas livenä mahtavan repertoaarinsa parhaista hiteistään pitkän uran varrelta. He odottavat innolla porvoolaisen yleisönsä tapaamista 15 vuoden tauon jälkeen.

K-18

Liput: 39 €

(VIP-PAKETTI 77 € - Tällä hetkellä loppuunmyyty !
ei sisällä juomia, itsepalvelu baarista)

Bussikuljetuksia tapahtumapaikalle järjestetään ainakin Loviisasta, Raaseporista ja Helsingistä. Tarkemmista järjestelyistä tullaan tiedottamaan kevään mittaan.
Suomen Viihdekeskus Oy
39,00 €
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1