TÄ! -kulttuuriklubi: Sole Azul

Monde, Rovaniemi La 19.9. klo 20

Sole Azul repii tangon juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämäänsä tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia olemassaolevista tangoista. Sole Azulin esikoisalbumi Quasi Tango julkaistiin 8.2.2019.

SOLE AZUL / Eero Tikkanen, Harri Kuusijärvi, Pauli Lyytinen

Tapahtuman järjestää Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto yhteistyössä Monden kanssa. Esitys on osa TÄ! -kulttuuriklubien sarjaa, joka tarjoilee erilaisia elämyksiä esittävän taiteen kentältä.

LIPUT:
Ennakkoon NetTicket / Osviitta: 8€ / 10€
Ovelta 1h ennen: 10€ / 12€

***********************************************

Jazzfinland.fi:
Harri Kuusijärvi on uuden harmonikkamusiikin omaleimaisimpia soihdunkantajia. Hän on kantaesittänyt lukuisia harmonikalle sävellettyjä nykymusiikkiteoksia, esiintynyt populaarimusiikin saralla lukemattomien etu- ja takarivin artistien kanssa ja kerännyt ylistäviä arvioita niin rock-, jazz- kuin maailmanmusiikin kriitikoilta albumeillaan Harri Kuusijärvi Koutus -yhtyeen kanssa.

Vuoden 2017 Pori Jazzin Ted Curson -palkinnon saanut saksofonisti-säveltäjä Pauli Lyytinen on tullut tunnetuksi muun muasa yhtyeistään Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery, Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri, Equally Stupid ja Raoul Björkenheim eCsTaSy.

Eero Tikkanen on yksi Suomen jazzkentän kysytyimpiä basisteja, joka tunnetaan muun muassa yhtyeistä Mopo, The Mystic Revelation of Teppo Repo, Mikko Innanen 10+ ja Joose Keskitalo.
Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
No upcoming events