Sommar Stand up 2018 - EKENÄS

Bossa Nova Beach Club
Ormnäsvägen 1, Raseborg

Sommar Stand up 2018 - EKENÄS

Hasse Brontén (swe), Carl Stanley (swe), Nisse Hallberg (swe), Fredrik Andersson (swe) och Janne Grönroos

HumorHusets Sommar Stand up återvänder till Ekenäs. Den 10 augusti får succékonceptet sin fortsättning på Bossa Nova Beach Club.

10.8.2018
Dörrarna öppnas: 17.00
Showtime 19.30

Bljetter:
Early Bird 23 € (begränsat antal)
Normalpris 28 €
Vid dörren: 30 €

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men underåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder. 
Det är förbjudet att filma under föreställningen! 
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar. 

Menypaket: 56 € (Meny: Förrätt + fisk / kötträtt)
Menypaketet och bordsreservering bokas från: info@bossanova.fi
Bokas bord behöver man ej köpa biljett separat (Menypaketet inkluderar biljett, betalas på plats!)
Bindande anmälan när bord bokas!
 
Bookmark and Share
Lue lisää

Svenska Hasse Brontén återvänder till Ekenäs. Det gör även Nisse Hallberg, som uppträdde tillsammans med Björn Gustafsson i Ekenäs tidigare i vår. Premiär i Ekenäs blir det för komikerna Carl Stanley och Fredrik Andersson. Janne Grönroos är kvällens konferencier. 

 
Hasse Brontén är före detta polisen som sadlade om till komiker och är idag en av Sveriges mest bokade komiker. När Hasse står på scen blir det oftast mycket igenkänningshumor om vardagliga saker i livet. Brontén uppträder frekvent på Sveriges största humorklubbar och är även känd från TV program såsom Parlamentet.  
 
Nisse Hallberg har senaste åren etablerat sig som ett starkt namn i humorsverige. Efter genombrottet 2014 är han redan inne på sin andra soloföreställning ”Trött”, som drar i gång på hösten. 2015 tog han emot pris på Svenska Stand up galan som ”Årets nykomling” och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska stand up. 
 
Carl Stanley är ett av svensk humors absolut största framtidslöften. År 2016 fick han, endast som 19-åring, sitt stora genombrott och utsågs till ”Årets nykomling” på Svenska Stand up galan. Samma år blev han den yngsta panelmedlemmen någonsin att medverka i TV4:s Parlamentet. Stanley har även hunnit med soloföreställningen ”Ärligt talat”, som visades på SVT. 
 
År 2004 debuterade Fredrik Andersson som ståuppkomiker. År 2010 turnerade han med Big Comedy-turnén tillsammans med bland andra Henrik Schyffert och Felix Herngren. Anderssons soloföreställning ”Serial Joker” vann ”Årets Föreställning” på Svenska Stand up galan år 2015. Förutom på Sveriges största stand up klubbar uppträder Fredrik även i Storbritannien. Han har även medverkat i TV program såsom RAW Comedy Club, Ballar av stål och Roast på Berns. 
Andersson har också arbetat som manusförfattare i många svenska humorprogram såsom Veckans Nyheter, Morgonsoffan och Parlamentet. 
 
Ekenäsbördige Janne Grönroos ses ofta på stand up scener runtom i Svenskfinland och uppträder även på de svenska humorklubbarna såsom Norra Brunn i Stockholm. Janne Grönroos arbetar till vardags på Aftonbladets morgon TV i Sverige. 

 
 
Humorhusets Sommar Stand up går av stapeln fredagen den 10 augusti på Bossa Nova Beach Club i Ekenäs. Det är andra gången detta evenemang ordnas. 
 
Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus. 
 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Sommar Stand up 2018 - EKENÄSDörrarna öppnas 17.00
Showtime 19.30
Eventland Sommar Stand up 2018 - EKENÄS Bossa Nova Beach Club
Ormnäsvägen 1, Raseborg

HumorHusets Sommar Stand up återvänder till Ekenäs. Den 10 augusti får succékonceptet sin fortsättning på Bossa Nova Beach Club.

10.8.2018
Dörrarna öppnas: 17.00
Showtime 19.30

Bljetter:
Early Bird 23 € (begränsat antal)
Normalpris 28 €
Vid dörren: 30 €
28.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1