Sommar Stand Up - Pargas

Restaurang Manegen, Pargas
Brunnsvägen 21, 21600 Pargas


Dörrarna öppnas klockan 17:00
Showtime: 19:30

Early Bird biljetter: 27€ (obegränsat antal)
Från och med 1 juli stiger biljettpriserna!
Standardbiljett: 29,50€
Biljettpriserna inklusive serviceavgifter.

Vid dörren: 32€

Menypaket: 65 € (inkluderar biljett, betalas på plats)
OBS! BINDANDE ANMÄLAN!

Bordsreserveringar:
Tom@matglad.fi eller 045 670 7800

Längd: Ca. 2 h + paus

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men underåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.
Bookmark and Share
Read more

Ståuppkomik klubben Humorhuset tar sitt sommarkoncept med utomhus stand up till Pargas för första gången i sommar. Fredagen den 9 augusti uppträder svenska komikerna Patrik Larsson, Thomas Oredsson, och Therese Sandin på Manegens innergård tillsammans med Pargaskomikern Anders Helenius och finlandssvenska Johan Lindholm. Helenius är kvällens konferencier. 

 
Stand up veteranen Thomas Oredsson har gjort stand up i 30 år, ända sedan starten i Sverige. Trots sin ålder på över 70 år uppträder han frekvent på Sveriges största stand up klubbar runtom i landet. Under årens lopp har Oredsson hunnit besöka Finland många gånger och trivs att skämta i sitt östra grannland. Thomas Oredsson är en av Sveriges absolut mest rutinerade stand up komiker, och mycket rolig igenkänningshumor är att vänta när Oredsson intar scenen. 
 
Patrik Larsson har arbetat som komiker och skådespelare i över 20 år. Han har genom åren skapat flera roliga och omtyckta humorkaraktärer. Mest känd är Karsten Torebjer, det galna danska mediumet som har setts på SVT och TV4. Han har även medverkat i flera andra TV-produktioner såsom Morgonsoffan, Cirkus Möller, Stockholm Live, Hem till Midgård och Kvarteret Skatan. Han uppträder frekvent på de största stand up klubbarna i Sverige. Patriks stand up är varm, oväntad och lite absurd, men alltid med glimten i ögat. 
 
Therese Sandin började med stand up år 2011 och har sedan starten uppträtt runtom i hela Sverige, men även i Norge, Finland, England, Irland och New York. Therese har bland annat agerat som förkomiker på Johan Glans World Tour of the World-turné under 2017-2018 och på Magnus Betnérs ”Work in Progress”-turné år 2015. Therese uppträder frekvent på Sveriges största humorklubbar, men står även själv som arrangör av stand up klubbar i Sverige. Sommaren 2016 drev Therese sommarklubben Gefle Comedy Club i Gävle och har även varit med och skapat den feministiska humorklubben Stand Up Yours i Stockholm. I maj 2018 hade Therese första soloföreställning ”Tjockis – en superviktig standupföreställning” premiär.
Pargaskomikern Anders Helenius är en av landets mest kända finlandssvenska komiker. Anders turnerar flitigt runtom i landet med sin stand up, och är ett bekant namn på den årligen återkommande Humorlandskampen. 
Förutom som stand up komiker jobbar Helenius bland annat som ankare och manusförfattare för det hyllade och prisbelönta nyhetssatirprogrammet Noin Viikon Studio (YLE). 
Anders är fyrabarnspappan som ofta skämtar om livet som småbarnsförälder. 
 
Johan Lindholm har en bakgrund inom finlandssvensk radio, men arbetar numera på Sveriges ambassad. Johan har gjort flera stand up uppträdanden runtom i Svenskfinland och även fungerat som konferencier på olika tillställningar i Svenskfinland. 
 
Humorhusets Sommar Stand up går av stapeln fredagen den 9 augusti på restaurang Manegen i Pargas. Det är första gången detta evenemang ordnas i Pargas.  
 
Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus. 

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Sommar Stand Up - Pargas Eventland Sommar Stand Up - Pargas Restaurang Manegen, Pargas
Brunnsvägen 21, 21600 Pargas

Dörrarna öppnas klockan 17:00
Showtime: 19:30

Early Bird biljetter: 27€ (obegränsat antal)
Från och med 1 juli stiger biljettpriserna!
Standardbiljett: 31,50€
Biljettpriserna inklusive serviceavgifter.

Vid dörren: 35€

Menypaket: 65 € (inkluderar biljett, betalas på plats)
OBS! BINDANDE ANMÄLAN!

Bordsreserveringar:
Tom@matglad.fi eller 045 670 7800

Längd: Ca. 2 h + paus

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men underåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.
27.00EUR
EUR
Available for sale: 19.06.2019 12:00
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1