Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Eventland Ab

Sommar Stand up 2022 - EKENÄS

Arrangör: Eventland Ab & Finlandssvensk Kulturutveckling rf

Den 5 augusti återvänder den svenskspråkiga stand up klubben Humorhuset till Ekenäs. Under kvällen uppträder komikerna André Wickström, Thanos Fotas, Christoffer Nyqvist, Anna Rimpelä samt Alfred Backa. Det populära sommarkonceptet med stand up utomhus arrangeras för sjätte året i rad i Ekenäs.

5.8.2022
Dörrarna öppnas klockan 17:00
Showtime: 19:30
Längd ca 2 h

Biljetter: 28,50 inkl serviceavgift

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men minderåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar
Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas
  
Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Biljetter till showen vid dörren: 30 €

OBS! Matgäster ombedes kontakta restaurang Bossa Nova för bordsbokningar.
info@bossanova.fi
Telefonnummer: 019-239 5000
André Wickström är en av landets absolut mest kända och omtyckta komiker. På hemmaplan har han sedan starten år 1995 turnerat runt på landets stand up klubbar, gjort flera soloshower och medverkat i såväl prisbelönta TV program som i filmer och sketchprogram. 
Hösten 2005 firade André Wickström 10 år som komiker med soloshowen ”En kvälls grej” på Svenska Teatern i Helsingfors. Showen sågs av över 15.000 personer. År 2015 firade han sin 20-åriga karriär med nya soloshowen ”20 år stand up” på Esbo Stadsteater.
Förutom i både Finland och i Sverige, uppträder André Wickström även i Norge, Danmark, Estland, Irland och på Island. I Sverige ses André ofta på Sveriges mest anrika stand up klubb ”Norra Brunn”, och har även medverkat i otaliga TV program som till exempel ”Parlamentet” och ”Roast på Berns”, samt i den populära svenska TV serien ”Solsidan”. 
André är också känd för det inhemska humorprogrammet ”Detta om detta” som han gjort ihop med Stan Saanila. 
 
Thanos Fotas har jobbat med komik i över 10 år och nominerades till Årets nykomling på Svenska stand up galan 2014. Thanos är en nytänkande och mångsidig komiker från Botkyrka och är känd från både SVT:s humorprogram Släng dig i brunnen. Han har även medverkat i humorserien Laxbralla. Thanos har en helt egen stil på scenen och är känd för sina genuina tolkningar och karaktärer. 
 
Christoffer Nyqvist började med komik redan som 17-åring, och sedan dess uppträder han frekvent på Sveriges största stand up klubbar. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans stand up hittade hem hos den stora publiken.
2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.
Christoffer är ständig aktuell som gäst i olika poddar och radio- och tv-program. Han är även aktuell som skådespelare. 
 
Anna Rimpelä är en inhemsk komiker som med sitt unika uttryckssätt tar upp de saker som få säger högt. Hon har medverkat i flera inhemska TV-serier och uppträtt i Nelonens humorprogram ”Stand up!”
Anna uppträder frekvent på landets största humorklubbar och jobbar även som manusförfattare, och har även skrivit två böcker. Hon har också flitigt uppträtt på Janne Grönroos svenskspråkiga stand up klubb ”Top Floor Comedy” i Helsingfors. 
 
Alfred Backa är österbottningen med mångårig bakgrund inom komik och humor i varierande tappning och den som hittar det roliga i det mesta. Han har även gett ut flera böcker, medverkat i både poddar och radioprogram. 2019 turnerade Alfred med sin egen humorföreställning Alfred Backa framför Alfred Backa. Tidigare i år turnerade Alfred i Österbotten tillsammans med svenska stand up veteranen Magnus Betnér. 
Alfred fungerar som konferencier under kvällen.  
Buy tickets

Shows5.8.2022-5.8.2022

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Fri 5.8.2022 17pm
    Sommar Stand up 2022 - EKENÄS
Eventland Ab 20100 Turku www.facebook.com/EventlandLive
Organizer's all events