HumorHuset presenterar: Sommar Stand up

Bossa Nova Beach Club
Ormnäsvägen 1, 10600 Raseborg

Hasse Brontén (swe), André Wickström, Anders Helenius och Janne Grönroos

11.8.2017 Showtime kl.19.30

K18 (underåring får komma med förälder)

Pris: Early Bird biljetter: 23€ inkl.serv.avg (Begränsat antal)
Normalbiljett: 28€ inkl.serv.avg.


Bookmark and Share
Lue lisää

Den ambulerande svenskspråkiga stand up klubben HumorHuset återvänder till Ekenäs. Denna gång med solig och rolig Sommar Stand up komik på Bossa Nova Beach Club.
 
 
Hasse Brontén (swe) är polisen och fd Säpo-agenten som gjorde det ingen annan gjort innan, nämligen att byta jobb till ståuppkomiker. Sedan han sa upp sig hos polisen har han hunnit med att vinna pris på Svenska Standupgalan, vara med i Parlamentet, Time Out och ett antal andra TV-program. Han har turnerat land och rike runt på ståuppklubbar, men även turnerat med sin hyllade soloshow ”Bipopulär”. Hasse har även setts som programledare i TV-programmet ”Nya Efterlyst”. Idag är Hasse Brontén en av Sveriges mest bokade komiker.
 
Hasse Brontén har en humor som roar dom allra flesta, gammal som ung. Humorn är glad och rättfram, och handlar om allt möjligt i vår omvärld. Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv. Det finns nog ingen som gått ifrån ett gig med Hasse Brontén och varit missnöjd.
Hasse har tidigare gjort flera Finlandsturnéer, men aldrig besökt Ekenäs.
 
 
André Wickström är en tungviktare inom stand up såväl i Finland som i Sverige. På hemmaplan har han sedan starten år 1995 turnerat runt på landets stand up klubbar, gjort två soloshower och medverkat i såväl prisbelönta TV program såsom W-stil och Ögonaböj, som i filmer och sketchprogram. André har även gett ut en bok om stand up, samt två dvd:n.
Hösten 2005 firade André Wickström 10 år som komiker med soloshowen ”En kvälls grej” på Svenska Teatern i Helsingfors. Showen sågs av över 15.000 personer. År 2015 firade han sin 20-åriga karriär med nya soloshowen ”20 år stand up” på Esbo Stadsteater.
 
Förutom i både Finland och i Sverige, uppträder André Wickström även i Norge, Danmark, Estland, Irland och på Island. I Sverige ses André ofta på Sveriges mest anrika stand up klubb ”Norra Brunn”, och har även medverkat i TV program som ”Parlamentet” och ”Roast på Berns”, samt i den populära svenska TV serien ”Solsidan”.  
 
 
Anders Helenius är utan tvekan en av Finlands roligaste komiker. Han är en fyrabarnspappa som skarpsint observerar sitt eget liv och det samhälle som omsluter det. Observationerna svarvas om till en stand up som är fyndigt tillskruvad och som stundvis skickar iväg en välriktad spark mot de skrev som det förtjänar.
Anders turnerar flitigt runtom i landet med sin stand up, och är ett bekant namn på den årligen återkommande ”Humorlandskampen”.
Förutom som stand up komiker jobbar Anders bland annat som manusförfattare för det hyllade och prisbelönta nyhetssatirprogrammet Noin Viikon Uutiset.
All utomscensverksamhet åsidosatt ligger Anders hjärta i stand up och han levererar den från samma ställe.
 
 
Janne Grönroos är Radio X3M veteranen som numera arbetar på Aftonbladets morgon TV i Sverige. Janne har gjort stand up i flera år, och uppträder idag även på stand up klubbar såsom ”Norra Brunn” i Stockholm. Förutom detta är han en bekant syn på många scener runtomkring i Finland. Han har agerat konferencier på allt från landets största musikfestivaler, idrottsevenemang och galor till otaliga företagstillställningar.
 
 
HumorHuset startade hösten 2015 och har sedan dess turnerat runt om i Svenskfinland med fulla hus. 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
HumorHuset presenterar: Sommar Stand up Eventland HumorHuset presenterar: Sommar Stand up Bossa Nova Beach Club
Ormnäsvägen 1, 10600 Raseborg

Hasse Brontén (swe), André Wickström, Anders Helenius och Janne Grönroos

11.8.2017 Showtime kl.19.30

K18 (underåring får komma med förälder)

Pris: Early Bird biljetter: 23€ inkl.serv.avg (Begränsat antal)
Normalbiljett: 28€ inkl.serv.avg.
26.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1