Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Eventland Ab

Sommar Stand Up - Ekenäs

Restaurang Bossa Nova
Skutvägen 1, 10600 Ekenäs


Den 6 augusti återvänder den svenskspråkiga stand up klubben Humorhuset till Ekenäs. Under kvällen uppträder svenska komikerna Magnus Betnér, Kirsty Armstrong, Fredrik Andersson samt finlandssvenska Alfred Backa.
Det populära sommarkonceptet med stand up utomhus arrangeras för femte året i rad i Ekenäs.

6.8.2021
Dörrarna öppnas klockan 17:00
Showtime: 19:30
Längd ca 2 h

Standardbiljett: 28 €
Menypaket:
Meny: Förrätt + huvudrätt (kött/fisk/vege) + kaffe

Menypaket 1: Meny + en alkoholfri dryck: 67,50 €
Menypaketet inkluderar biljett

Menypaket 2: Fördrink (mousserande vin) + meny + två alkoholhaltiga drycker (öl/vin/cider) : 83,50 €
Menypaketet inkluderar biljett

Biljettpriserna inklusive serviceavgifter.

Fyll i "Tilläggsinfo till arrangören" när du valt biljettyp i köpkorgen och meddela om du vill ha fisk, kött eller vege alternativ

OBS! Bordsplacering i enlighet med bokning. Antalet personer i en och samma bokning blir antalet personer vid ett och samma bord!

INSTAGRAM 
@humorhusetfinland

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men minderåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.

Biljetter till showen vid dörren: 30 €
Magnus Betnér är en av Sveriges absolut största stand up komiker. Med råge är han även den komiker i Sverige som gjort flest soloföreställningar och är en mästare på att skriva nytt material, ofta om aktuella ämnen. Förra sommaren turnerade han i runtom i Sverige, på små ställen inför en liten publik. 
Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil är Magnus Betnér igen ute på sommarturné och gör sitt enda uppträdande i Finland i sommar i Ekenäs. Missa inte chansen att se en av Nordens vassaste och mest skarpsynta komiker!  
 
Tramsbyxan Kirsty Armstrong blev nominerad till årets nykomling 2019 och årets kvinnliga komiker 2020 på svenska standup-galan. Hon har varit programledare både i TV och i Sveriges radio samt stolt skapare av världens äckligaste podcast, Roastpodden. Bitter, tramsig och impulsiv humor utlovas i en explosiv kombo! 
 
År 2004 debuterade Fredrik Andersson som ståuppkomiker och är idag utan tvekan en Sveriges främsta skämtmakare. År 2010 turnerade han med Big Comedy-turnén tillsammans med bland andra Henrik Schyffert och Felix Herngren. Anderssons soloföreställning ”Serial Joker” vann ”Årets Föreställning” på Svenska Stand up galan år 2015. Förutom på Sveriges största stand up klubbar uppträder Fredrik även mycket utomlands. Han har även medverkat i TV program såsom RAW Comedy Club, Ballar av stål och Roast på Berns. Andersson har också arbetat som manusförfattare i många svenska humorprogram såsom Veckans Nyheter, Morgonsoffan och Parlamentet. 
 
Alfred Backa är österbottningen med mångårig bakgrund inom komik och humor i varierande tappning och den som hittar det roliga i det mesta. Han har även get ut flera böcker, medverkat i både poddar och radioprogram. 2019 turnerade Alfred med sin egen humorföreställning Alfred Backa framför Alfred Backa.
Buy tickets

Shows6.8.2021-6.8.2021

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Fri 6.8.2021 17pm
    Sommar Stand Up - Ekenäs
    28 €
Eventland Ab 20100 Turku www.facebook.com/EventlandLive
Organizer's all events