Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets

Dani Larkin (IRL) + Wimme & Rinne

Ostrobotnia Folkfest Kulttuurikorjaamossa:
Pe. 22.9. klo. 19.00

Ovet avataan klo. 18:00
Liput: 35 € / jäsenet 30 €


SOLJUN konsertti Kulttuurikorjaamossa peruuntuu Ulla Pirttijärven ja Hildá Länsmanin pitkän sairausloman vuoksi. Soljun tilalla esiintyy WIMME & RINNE. Pahoittelemme viime hetken muutosta ohjelmaan. 

Dani Larkin (IRL)

Lumoavia, intensiivisiä, vetäviä folk-kappaleita kitaran ja banjon taiturimaisella säestyksellä; Dani Larkinin laulut vievät matkalle mytologiasta ja kansantaruista ammentaviin tarinoihin. Lempeän vahvalla ja kiehtovan tyynellä vakaumuksella otteella ne pohdiskelevat rakkautta ja ihmissuhteita sekä villiyden, menetyksen, rakkauden ja mysteerin kokemuksia.

The Irish Times on kuvannut Dani Larkinia irlantilaisen folkmusiikin vakaasti nousevaksi tähdeksi. Folk Radio UK puolestaan luonnehtii häntä unohtumattomaksi tarinankertojaääneksi, jonka esiintymistä maustaa raaka intohimo.

Wimme & Rinne
Ikiaikainen joiku ja modernit äänimaailmat kohtaavat luoden universaalia, ajassa kiinni olevaa musiikkia.
Saamelainen Wimme Saari on kotoisin Käsivarren Kelottijärveltä. Traditionaalisen joiun suvereenina taitajana hän on kehittänyt myös täysin oman modernin joikaustyylinsä, jossa kuuluu vaikutteita aikamme musiikista – ja jopa äänitaiteesta.
Tapani Rinne on asunut koko aikuisikänsä urbaanissa Helsingissä, mutta hänen juurensa löytyvät Länsi-Suomen Satakunnasta. Lapsuuden avarilla peltomaisemilla lienee vaikutuksensa siihen, että Rinteen puhaltamissa saksofoni- ja klarinettilinjoissa on aistittavissa vahva tilantunne, jonkinlainen "pohjoismaisuus".
Saari ja Rinne ovat tehneet musiikkia yhdessä yli neljännesvuosisadan ajan ja kiertäneet esittämässä sitä eri mantereilla. Ystävysten nykyinen kokoonpano on duo, Wimme & Rinne, jossa molempien persoonien taustat ja kokemus yhdistyvät. Tuloksena on herkkää ja voimakasta musiikkia, joka on läsnä tässä ja nyt.
  • 0 €

Shows

No upcoming events

Organizer's all events