Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Osta liput
Eventland Ab

Schyffert Forever

Efter en fem år lång paus från standup-scenen återvänder Henrik Schyffert 2024 med en ny turné - Schyffert Forever. Det är en pirrig comeback till standupens urform, sprungen ur samma lust som en gång i tiden fick Henrik att ta de första stegen upp på comedyklubbarnas scener. Efter publiktrycket i Sverige under våren förlängs turnén med en höstsväng 2024, och i september landar turnén i Finland!

12.9.2024 kl. 20.00 Seminarieskolans festsal, Ekenäs. Biljett 46,50 €
13.9.2024 kl. 20.00 Schaumansalen, Jakobstad. Biljett 46,50 €
14.9.2024 kl. 20.00 Vamia, Vasa. Biljett parkett 46,50 €. Läktare 43,50 €

Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas eller byter tidpunkt

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.
Lite oväntat kan man säga att den nya standup-turnén "Schyffert Forever" blir av tack vare Iggy Pop. 
 
– Jag hade inte kört standup på fem år och satt på tåget och lyssnade på gammal Iggy Pop – "Lust for Life", "1969", "The Passenger". Så slog det mig att så här kan man också göra standup. Bara kul och glatt och enkelt. Så det blir old school den här gången! säger Henrik Schyffert och fortsätter:
 
– Jag tänkte försöka reda ut varför jag är så avundsjuk på Bianca, hatar förstagångsföräldrar och hur jag blev borgare när jag insåg att man kan få ALL glass själv! Och så blir det skämt om bland annat cylinderhattar, bakelithögtalare, tjej-sms och konsten att ligga som en vasaloppsåkare. Välkomna!
 
Henrik Schyffert har en bredd få andra i Nöjessverige kan mäta sig med. Förutom att kunna titulera sig komiker, regissör, manusförfattare och skådespelare har han även en bakgrund som tv-chef, rockmusiker, filmproducent och radioproducent. 
 
Som komiker ligger Henrik bakom några av Sveriges största humorsuccéer på scen, till exempel "I manegen med Glenn Killing", "The 90's – ett försvarstal", "Big Comedy", "Ljust & fräscht", "Standup med Gustafsson och Schyffert", "Ägd" och "Var inte rädda". 2016 utsågs han till Årets manliga komiker.
 
Han är också en av grundpelarna i de hyllade humorgängen "Hassan" och "Killinggänget" –  idag med kultstatus tack vare produktioner som "Nilecity 105,6", "Fyra nyanser av brunt", "Drömmen om Herrön" och åtskilliga busringningar. 
 
2020 debuterade Henrik som långfilmsregissör med "Spring Uje Spring" som belönades med tre guldbaggar nästföljande år, bland annat för Bästa film. Han har även hyllats för flera av sina tv-serier, såsom "Allt faller", "Alla är fotografer", "Landet brunsås" och "Vi i Villa".
Osta liput

Esitykset12.9.2024-14.9.2024

 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty
 • to 12.9.2024 klo 20Seminarieskolans festsal, Ekenäs
  Schyffert ForeverSeminarieskolans festsal, Ekenäs
 • pe 13.9.2024 klo 20Schaumansalen, Jakobstad
  Schyffert ForeverSchaumansalen, Jakobstad
 • la 14.9.2024 klo 20Vamia, Vasa
  Schyffert ForeverVamia, Vasa
Eventland Ab 20100 Turku www.facebook.com/EventlandLive
Kaikki järjestäjän tapahtumat