Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Satasoitto

Satasoitto-festivaali 2024

Tänä vuonna Satasoitto on intensiivinen huippumuusikoiden ja musiikkilajien yhteentörmäys. Festivaali järjestetään jälleen Sydän-Satakunnan kulttuurihistoriallisesti merkittävissä konserttipaikoissa; Kokemäen seuratalolla, kirkossa, Vanhalla yhteiskoululla ja auditoriossa, Harjavallassa Harjavalta-salissa ja Harjavallan kirkossa. Musiikki tuo ihmisiä yhteen. Sosiaalisuus ja musiikki yhdessä luovat myös positiivisia terveysvaikutuksia. Muun muassa stressitasojen on tutkittu laskevan sopivaa musiikkia kuunnellessa. Mikäs sen parempi syy lähteä konserttiin, taide-tai viihde-elämyksen lisäksi!

23.8 klo 19.00 Maria Ylipää & Marzi Nyman - VILLIT VIRTUOOSIT, Harjavalta-sali, Liput 32 € / ovelta 34 €
25.8 klo 16.00 Waltteri Torikka & Marko Hilpo - MERIKANNON KAUNEIMMAT, Kokemäen Kirkko, Liput 32 €, S-etukortti 30 € / ovelta 34 €. 
S-etukortti on esitettävä sisäänkäynnin yhteydessä
26.8. klo 19.00 Jukka Orma & Mikko Helenius - STRATOS ORGANUS, Harjavallan Kirkko, Liput 25€ / ovelta 27€
28.8. klo 19.00 Netta Skog - MAAGINEN HARMONIKKA, Kokemäen Seuratalo, Liput 25€ / ovelta 27€
29.8 klo 19.00 Réka Szilvay & Heini Kärkkäinen  - VIRTUOOSIEN VUOROPUHELU Kokemäen Vanha Yhteiskoulu, Liput 25€ / ovelta 27€
30.8 klo 19.00 Polyteknikkojen Kuoro  -  ILTATUNNELMA, Harjavallan Kirkko, Liput 32€ / ovelta 34€

Tutustu ohjelmaan tarkemmin https://www.satasoitto.fi
MARIA YLIPÄÄ & MARZI NYMAN
Kaksi monialaista ja karismaattista muusikkoa kohtaa intensiivisessä musiikkilajien yhteentörmäyksessä, jossa irtonainen improvisaatio ryydittää kaikkien rakastamia klassikkokappaleita ja suomalaiseen runouteen sävellettyä taidemusiikkia. 
 
Konsertin kesto n.80 minuuttia, väliaika.
 
WALTTERI TORIKKA & MARKO HILPO: MERIKANNON KAUNEIMMAT
Baritoni Waltteri Torikkaa säestää pianotaiteilija Marko Hilpo. He esittävät Oskar Merikannon (1868–1924) rakastetuimpia lauluja sekä ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.  Säveltäjän kuolemasta on kulunut sata vuotta helmikuussa 2024.Suomalaisten rakastamat Merikannon “hitit” sekä harvinaiset aarteet kietoutuvat kiehtovaksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi.
 
Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat käyneet läpi koko säveltäjän noin 160 laulua sisältävän yksinlaulutuotannon ja rakentaneet sen pohjalta kokonaisuuden kunnioittamaan kaikkien aikojen suosituimman suomenkielisen klassisen yksinlaulusäveltäjän monipuolista tuotantoa.
 
Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat tehneet tiivistä musiikillista yhteistyötä ja pitäneet kymmenisen vuotta ympäri Suomea resitaaleja lied-duona sekä esiintyneet yhdessä myös muissa eri kokoisissa orkesterikokoonpanoissa. Helmikuussa 2024 ilmestyi heidän levyttämänsä Merikanto-albumi.
 
Konsertin kesto n. 1 tunti. Ei väliaikaa.
 
JUKKA ORMA & MIKKO HELENIUS: STRATOS ORGANUS
Stratos Organus-duon kitaristilegenda Jukka Orma ja kosketinsoitinvelho Mikko Helenius laittavat tutunkin musiikin aivan omanlaiseensa muotoon. Milloin olet kuullut Philip Glassin, Jeff Beckin tai John Coltranen musiikkia soitettuna kitaralla ja uruilla – nimenomaan oikeilla, mahtavilla kirkkouruilla? Ja kun kysymyksessä on kaksi soittimiensa taituria kuullaan konsertissa myös ainutkertaisia improvisaatioita.
 
Jukka Orma ei juuri esittelyjä kaipaa. Hän on ollut eturivin kitaristejamme jo vuosikymmeniä ja soittanut lukemattomissa yhtyeissä, kuten Hassisen kone, Sielun Veljet, Hurriganes, Edward Vesala Sound & Fury ja Piirpauke. 
 
Mikko Helenius on urku-, tango- ja bandoneontaituri. Hän on säveltänyt ja sovittanut runsaasti kirkkomusiikkia sekä säveltänyt musiikkia muun muassa useisiin dokumenttielokuviin. Helenius on niittänyt mainetta kotimaamme rajojen ulkopuolella: sävellysopintoja Pariisissa Gustavo Beytelmannin johdolla, bandoneonistina muun muassa elokuva- ja nykymusiikkiprojekteissa Ranskassa ja tehnyt sekä levytyksiä että kiertueita sveitsiläisen Estufa Caliente -yhtyeen kanssa. Suomessa Mikko Helenius on soittanut Bandola- orkesterissa ja perustanut Antero Jakoilan kanssa Mástango-yhtyeen, jolla on ollut konsertteja ja festivaaliesiintymisiä Suomen lisäksi useissa muissa maissa.
 
NETTA SKOG: MAAGINEN HARMONIKKA
Silmäsi sulkiessasi et usko mikä soitin on todella kyseessä, sellaisen äänimaailman tämä yhden naisen orkesteri saa jännittävällä soittimellaan aikaan. Tämän digiharmonikan maailmanmestaruuden voittajan ohjelmistossa on laajasti musiikkia niin heavy metallista klassiseen ja jopa elokuva-soundtrackeihin. Skog on esiintynyt mm. Nightwishin, Mokoman, Children of Bodomin ja Turmion Kätilöiden kanssa, sekä ollut kansainvälisesti arvostetun nykysirkuksen Cirque de Soleilin bändimuusikkona. Konsertti sopii koko perheelle, tule hämmästymään! 
 
Konsertin kesto noin 70 minuuttia, väliaika.
 
RÉKA SZILVAY & HEINI KÄRKKÄINEN: VIRTUOOSIEN VUOROPUHELU
Kokemäellä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla taiturimaisia huippusolisteja, kun klassisen musiikin tähdet Réka Szilvay, viulu ja Heini Kärkkäinen, piano, esiintyvät kamarimusiikkikonsertissa Vanhalla yhteiskoululla. Molemmat muusikot ovat esiintyneet sekä merkittävien suomalaisten että laajasti kansainvälisten huippuorkestereiden solisteina. Haastamme kaikki klassisen musiikin konserttia kokemattomat kuuntelemaan ensimmäistä kertaa tätä upeaa musiikkilajia! 
 
Konsertin kesto noin tunti, ei väliaikaa.
 
POLYTEKNIKKOJEN KUORO: SYDÄNÄÄNIÄ
Harjavallan kirkkoon saapuu esiintymään kovatasoinen Polyteknikkojen kuoro. Konsertti Harjavallan kirkossa on ainutlaatuinen elämys - kirkkosali on akustisesti upea ja osallistuja pääsee lähelle esiintyjiä. Musiikki suorastaan sulkee kuulijan sisäänsä.
 
Vuonna 1900 perustettu Polyteknikkojen Kuoro (PK) on yksi maamme merkittävimmistä mieskuoroista. PK tunnettiin aluksi Teknillisen korkeakoulun laulukuntana, ja yhä edelleen sen laulajat ovat lähtöisin Otaniemen teekkarien riveistä.
 
Polyteknikkojen Kuoro tekee yhteistyötä merkittävien sinfoniaorkestereiden kanssa, viime vuosina esim. BBC Symphony Orchestra, Tokyo Metropolitan Symphony Orchestra, Stockholm Kungliga Filharmonikerna, RSO, HKO, Tampere Filharmonia ja Sinfonia Lahti.
 
PK esittää musiikkia monipuolisesti aina renessanssipolyfoniasta serenadeihin ja kirkkomusiikista mieskuoroinstrumentin kokeileville äärirajoille. Ohjelmistossa painottuvat Suomen vahva kansallisromanttinen perinne, suuret orkesteriteokset sekä nykymusiikki kaikessa moninaisuudessaan.  Polyteknikkojen Kuoroa johtaa Tatu Erkkilä. 
Buy tickets

Shows23.8.2024-30.8.2024

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 23.8.2024 19pmMaria Ylipää & Marzi Nyman, Harjavalta-sali
  Satasoitto-festivaali 2024Maria Ylipää & Marzi Nyman, Harjavalta-sali
 • Sun 25.8.2024 16pmWaltteri Torikka & Marko Hilpo, Kokemäen Kirkko
  Satasoitto-festivaali 2024Waltteri Torikka & Marko Hilpo, Kokemäen Kirkko
 • Mon 26.8.2024 19pmJukka Orma & Mikko Helenius, Harjavallan Kirkko
  Satasoitto-festivaali 2024Jukka Orma & Mikko Helenius, Harjavallan Kirkko
 • Wed 28.8.2024 19pmNetta Skog, Kokemäen Seuratalo
  Satasoitto-festivaali 2024Netta Skog, Kokemäen Seuratalo
 • Thu 29.8.2024 19pmRéka Szilvay & Heini Kärkkäinen, Kokemäen Vanha Yhteiskoulu
  Satasoitto-festivaali 2024Réka Szilvay & Heini Kärkkäinen, Kokemäen Vanha Yhteiskoulu
 • Fri 30.8.2024 19pmPolyteknikkojen Kuoro, Harjavallan Kirkko
  Satasoitto-festivaali 2024Polyteknikkojen Kuoro, Harjavallan Kirkko
Satasoitto Kullaantie 72032860 Korkeaoja www.satasoitto.fi
Organizer's all events