Volume & Ritz esittää: Sara & Colorblue

Ritz, Kirkkopuistikko 22, Vaasa

5.10.2018 klo 19.00 (ovet avataan klo 19:00)

Liput: 14€ (sis. palvelumaksu)
Ritzin ja Volumen jäsenet 12€ (sis.palvelumaksu)
Bookmark and Share
Lue lisää

Monipuolisesta materiaalistaan ja rohkeista suunnanmuutoksistaan tunnettu Sara julkaisee syksyllä jo kahdeksannen albuminsa ja juhlistaa levyjulkkareitaan Ritzissä perjantaina 5.10. Illan avaa melankolista kitarapoppia ja vaihtoehtorockia yhdistelevä Colorblue.

 
SARA
 
Soundiaan viime vuosina rohkeasti uudistanut Sara kurkottaa jälleen uusiin suuntiin syyskuussa julkaistavalla albumillaan. Ensimmäinen single, Avaa se ovi, ilmestyi toukokuussa ja sen on tuottanut ja miksannut Pariisin Keväästä tunnettu Arto Tuunela.
 
”Avaa se ovi on kuin mystinen matka sisimpään, itsetutkistelun ytimeen. Onko kaikki tosiaankin tässä vai pitäisikö tälle elämälle vielä tehdä jotain? Löytyykö sisäinen rauha vai nielaisevatko laitteet ja ympäröivä kaaos meidät lopulta kokonaan? Biisissä eletään hetkeä, jolloin jonkinlainen murros on lähellä – uskalletaanko avata ovi tuntemattomaan vai romahtaako tämä kaikki”, vokalisti Joa Korhonen kertoo.
 
Kaavamaisuutta sulavasti koko uransa vältellyt Sara löysi kappaleesta jälleen uudenlaisen, kokonaisuuden yhteen nivovan teeman: dystooppinen tunnelma on vahvasti läsnä.
 
COLORBLUE
 
Colorblue edustaa skandinaavista melankoliaa, jossa kitarapop fuusiutuu sulavasti vaihtoehtorockiin. Nelikko julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa, joka keräsi radiosoittoa mm. Saksassa. Kesäkuussa puolestaan ilmestyi "Not in Sleep But Someplace Else" EP. Single-lähtöisen ajattelun sijaan luvassa on kokonaisuus, joka ei koostu biiseistä, vaan enemmänkin tietynlaisista teoksista.
 
"Sen sijaan, että levyllä olisi alku ja loppu, halusimme tehdä paketin, joka sisältää pelkästään loppuja. Ajatus lähti jo vuosia sitten, kuinka keikoilla ärsytti soittaa alku -ja keskisetin kevyempiä rykäisyjä. Tuntuu mahtavalta, kun keikkasetin voi koota tällä hetkellä halutessaan vain isoista, viimeisistä biiseistä".
 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Volume & Ritz esittää: Sara & Colorblue Volume ry Volume & Ritz esittää: Sara & Colorblue Ritz, Kirkkopuistikko 22, Vaasa

5.10.2018 klo 19.00 (ovet avataan klo 19:00)

Liput: 14€ (sis. palvelumaksu)
Ritzin ja Volumen jäsenet 12€ (sis.palvelumaksu)
Volume ry
14.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1