Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf

SAMAE KOSKINEN

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit ovat sekä humoristisia ja koskettavia arkikuvia, että juhlallisia rakkaudenosoituksia. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä”, ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta. Matkan vakaasti jatkuessa ja lasten kasvua seuratessa ajatuksiin nousseet ”Saat pian sen kaiken” ja ”Paul Stanleyn silmät” antavat osviittaa hyvin rehellisenä jatkuvasta kerronnasta, jälkimmäisessä omaa lapsuutta ja kasvua unohtamatta. Tuore kesähitti ”Ihana pitkä suvi” on heti julkaisupäivästään lähtien
herättänyt huomiota ollen jotenkin enemmän kuin kesähitti, tunnustaen joidenkin tärkeiden asioiden pysyvyyden silloinkin kun kaikki voi tuntua lohduttoman katoavaiselta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut kahdeksanomaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä albumin “Viima vie”, joka on saanut lämpimän vastaanoton kappaleillaan konserttilavoilla, sekä sooloesityksin, että nelihenkisen orkesterinsa kanssa.

Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa, muun muassa juontaen YLElle Ruoka-Suomi -dokumenttisarjan. Lisäksi hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä.

KULTTUURIKORJAAMO, KOKKOLA
1.12.klo. 19.00
Ovet avataan klo. 18.00

Liput: 35 € / Jäsenet 30 €
 • Kulttuurikorjaamo Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rfKatarinegatan, Katariinankatu 1667100 Karleby,Kokkola
 • 1.12.2023
 • 30-35 €
Buy tickets

Shows1.12.2023-1.12.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 1.12.2023 19pm
  SAMAE KOSKINEN
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf Katariinankatu 1667100 Kokkola www.kulttuurikorjaamo.fi
Organizer's all events