Due to cancelled/rescheduled events of April and May, our service is currently overloaded. Every theatre has specific directive regarding refunds/reschedules of tickets. Please follow this link Cancelled Events. in order to read more about ticket refunds.

Rockperry Reload 2020
Liput: 53 €
(hinnat sisältävät palvelumaksun)

Bussikuljetus:
Festibussi vie juhlaväen keskustasta Hietalahteen lauantai-iltana. Liikennöinti aloitetaan klo 14:00 ja bussi ajaa reitin noin 3 kertaa tunnissa. Bussi hakee matkustajat Butcher & Bankerin edestä (Vaasanpuistikko 18) ja jättää heidät uimahallin luo, josta on noin 300 m kävelymatka festivaalialueelle.

Read more

Tänä kesänä 13. päivä kesäkuuta Villa Sandvikenin puistossa Vaasassa järjestettävän Rockperry Reloadin ohjelmisto on nyt valmis. Festivaaliin jo aiemmin kiinnitettyjen Sparzanzan sekä Therapy?:n lisäksi ohjelmistoa tulevat vahvistamaan Turbonegron alkuperäisenä laulajana ja perustajana tunnettu Hank Von Hell, kotimaisen thrash metallin kiintotähti Mokoma sekä suomirockin legendaksi noussut Klamydia. Lisäksi paikallista lippua heiluttaa pop-rock-orkesteri Tulenkulkijat


Norjalaisen punk rockin ikonin Turbonegron laulajana vuosien 1993–2010 ajan toiminut ja mm. "All My Friends Are Dead" sekä "I Got Erection" -hiteillä äänijänteitään väläytellyt Hank Von Hell saapumassa Suomeen varsin menestyksekkäästi käyntiin lähteneen soolouran tiimoilta. Hankin vuonna 2018 ilmestynyt sooloalbumi "Egomania" on kerännyt ylistystä kotimaan medioissa ja nyt mies saadaan vihdoin esittämään entisen bändinsä hittien lisäksi Suomeen myös omaa soolotuotantoaan.
 
Lappeenrannassa vuonna 1996 alkunsa saanut Mokoma on pysynyt uskollisina thrash metal -juurilleen aina tähän päivään asti ja noussut yhdeksi kotimaamme merkittävimmistä suomenkielellä laulavista metallibändeistä. Yhtyeen solisti Marko Annala on kunnostautunut bändin lisäksi mm. kirjailijana julkaisemalla kaksi menestynyttä romaania ja yhtyeen järjestyksessään 11:sta studioalbumi "Ihmissokkelo" tulee näkemään päivän valon helmikuussa. Vaasassa tullaan siis kuulemaan vanhojen hittien kuten "Kuu saa valtansa auringolta" sekä "Sinne minne aamu sarastaa" lisäksi myös liuta uusia kappaleita yhtyeeltä.
 
Vuosien saatossa kansakunnan kaapinpäälle noussut ja yli 30 vuotta toiminnassa ollut suomirockin legenda Klamydia nähdään itse oikeutetusti jälleen omalla kotikentällään festarilavalla kun yhtyeen hittikavalkadi paukahtaa käyntiin Villa Sandvikenin pimenevässä illassa. Bändi ei varmaan liiemmin esittelyjä kaipaa sillä kaikki vannoutuneet rockin ystävät ovat varmasti elämänsä aikana bändin hittejä ääneen lauleskelleet.

Suomessa kovassa suosiossa oleva ja yksi 1990-luvun suurimmista vaihtoehtorockin suunnannäyttäjistä Therapy? (IL) saapuu Vaasaan ensimmäistä kertaa urallaan. Therapy? on vuosien saatossa jatkanut siitä mihin 90-luvun grungebändit jäivät ja yhtyeen viimeisin vuonna 2018 ilmestynyt ”CLEAVE” on saanut hyväksynnän nostalgiannälkäisiltä faneilta ja kriitikoilta. Bändin musiikki yhdistelee taitavasti vaihtoehtorockia, metallia ja punkia ja bändi muistetaan erityisesti vuonna 1994 ilmestyneestä menestysalbumista “Troublegumista”, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta.

Toinen festivaalin nyt julkistettavista ulkomaalaisista esiintyjistä on naapurimaastamme ruotsista tuleva yli 20 vuotta toiminnassa ollut hard rock -kone Sparzanza (SE). Tähän mennessä seitsemän pitkäsoittoa julkaissut orkesteri on nähty Suomessa useasti ja se onkin vuosien saatossa luonut maahan vankan kannattajakunna. Klubikeikkojen lisäksi Sparzanza on aiemmin hurmannut rockfestivaalien yleisöä mm. Qstockissa, Sauna Open Airissa, Myötätuulirockissa ja RockCockissa. Vaasaan kesäkuussa saapuu bändi, joka luottaa reiluun kitarointiin, päähän porautuviin melodioihin ja tummuuteen, joka tuntuu mielen syvimmissäkin sopukoissa.
Festivaalin avaa vaasalainen pop-rock-orkesteri Tulenkulkijat, joka kumartaa suomirokin suurten naisten suuntaan ja pyllistää muoviselle kertakäyttökulttuurille.

Festivaalin juontaa mentalisti Noora Karma.
 
 
 

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Rockperry Reload 2020K-18 Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa Rockperry Reload 2020 Rockperry Reload 2020

Hietalahdenpuisto, VaasaEsiintyjät: Hank Von Hell, Mokoma, Klamydia,Therapy?, Sparzana ja Tulenkulkijat

K-18

Liput: 53 €
Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa
53,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1