Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Osta liput
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf

ROBERT FINLEY (USA)

Louisianan soilla ja laidunmailla lähes koko ikänsä elänyt Robert Finley (s. 1954) hurmaa ainutlaatuisella ja hämmästyttävän ilmaisuvoimaisella äänellään Kulttuurikorjaamossa heinäkuussa!

Robert Finley on viime vuosina noussut yhdeksi maailman puhutuimmista ja rakastetuimmista soulin ja bluesin tulkitsijoista. Hänen lauluääntään on kuvailtu yhtä aikaa alligaattorimaisen alkukantaiseksi ja hunajanmakeaksi. Hänen laulunsa kuvaavat lapsuutta maalla, kaupungin kovia katuja, elämää vankilassa, rakkauden iloja ja kipuja sekä paremman elämän etsimistä ja pelastuksen unelmaa.

Finleyn ura on sittemmin noussut siivilleen, hän on kiertänyt esiintymässä kymmenissä maissa ja valloittanut myös suuren yleisön sydämet Talent USA -kykyohjelmassa.

Viime vuonna ilmestyi Robert Finleyn uusin hehkutettu albumi Black Bayou.

Kulttuurikorjaamo Ma. 8.7. klo 19.00
Ovet avataan klo. 18.00

Liput: 55 € / 50 € jäsenille.

Finleyn pitkään kytenyt laulajanura otti harppauksen eteenpäin, kun hän joutui sokeuduttuaan eläköitymään puusepän töistään julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2016. 
 
Finleyn lahjakkuus vei häntä kuunnelleelta Dan Auerbachilta, The Black Keys -yhtyeen kitaristi-laulajalta, jalat alta. Auerbach otti yhteyttä Finleyyn, ja heidän yhteistyönään syntyi Finleyn läpimurtoalbumi, vuoden 2018 Goin' Platinum. 
 
"Olen aivan varma, että tuottajana tällä albumilla toiminut Black Keys -stara Dan Auerbach on kuivannut kyyneleitä tarkkaamon puolella. Hän on taatusti tajunnut olevansa etuoikeutettu päästessään kuulemaan lähietäisyydeltä suoraan lähteestä pulppuavaa aitoa suuren hengen puhetta. Robert Finley on kotonaan, Auerbach vain kylässä.
 
Gospel, country, blues ja etelän musiikin totaalinen kaikkeus – se soi Finleyn lauluissa pakottomuutena ja syvyytenä, jollaista kuulee harvoin."
(Soundi / Pekka Laine, Goin' Platinum! -arvio, 2018)
 
 • Kulttuurikorjaamo Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rfKatarinegatan, Katariinankatu 1667100 Karleby,Kokkola
 • 8.7.2024
 • 50-55 €
Osta liput

Esitykset8.7.2024-8.7.2024

 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty
 • ma 8.7.2024 klo 19
  ROBERT FINLEY (USA)
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf Katariinankatu 1667100 Kokkola www.kulttuurikorjaamo.fi
Kaikki järjestäjän tapahtumat