Ritz Birthday Bash

Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

5.5. klo 19.00 (ovet klo 18.00)

Kulttuuriyhdistys Skafferiet julhii 10 vuotta järjestämällä juhlakonsertin muutama paikallisten suosikkiartistien kanssa! Illan aikana esiintyvät Rickard Eklund yhtyeen kanssa, Månskensbonden ja FANNY, sekä mahtava Jerry Lindqvist. Tule juhlimaan meidän kanssa 10 vuotta elävää kulttuuria Ritzissä!

Liput: 20 € / 15 € Ritz jäsenet, opiskelijat
Bookmark and Share
Lue lisää

Lauluntekijä, muusikko ja runoijlija Rickard Eklund esiintyy yhtyeensä kanssa viimeisenä bändina illalla. Rickard on erityisesti tunnettu Finland kappaleesta joka 2016 voitti Suomenruotsalainen vuoden biisi kilpailun, mutta on myös sen jälkeen julkistanut useita hienoja kappaleita ja esiintynyt sekä Suomessa että Ruotsissa.

Markus Bergfors aloitti muutaman vuoden takaa kirjoittamaan lauluja omalla äidinkielellä ja silloin Månskensbonden syntyi. Musiikin kautta hän tutkii oman identiteettinsä ja hän laulaa lapsuuden muistoista ja pohjanmaan sielumaisemasta.
 
Fanny on nuori muusikko Pietarsaaresta, joka käyttää äänensä, loop-pedaleita ja erilaisia intrumenttejä kehittäkseen uudenlaista musiikkia. Tule kuuntelemaan hänen ainutlaatuista soundia livenä!
 
Jerry Lindqvist on todistus että ei tarvitse olla kotoisin Amerikasta tehdäkseen Americana musiikkia. Vaasalainen Lindqvist inspiroituu countrysta, rockista ja American Roots musiikista ja on kehittänyt näistä vaikutteista oman musiikin ja soundin. Hän esiintyy illan aikana kahvilassa.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ritz Birthday BashDoors open at 18.00! Ritz Ritz Birthday Bash Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

5.5. klo 19.00 (ovet klo 18.00)

Liput: 20 € / 15 € Ritz jäsenet, opiskelijat
Ritz
20.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1