Avoimet työpaikatNetTicket.fi on perheyritys, joka on 10 vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa lipunmyyntipalveluiden tuottajana Suomessa.

Haemme nyt idearikasta

PALVELUMYYJÄÄ

huolehtimaan palvelumme myynnistä ja markkinoinnista tapahtumanjärjestäjille ympäri Suomen niemen.


Tehtävässä tulet kontaktoimaan tapahtumanjärjestäjiä puhelimitse ja sähköpostitse sekä toimit tarjouksien tekemisen ja niiden seurannan parissa.  Päästyäsi tehtävään sisään, tulet myös tekemään asiakaskäyntejä ja olemaan mukana loppukaupanteossa.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Teet järjestelmällistä ja tavoitteellista myyntityötä. Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta IT-järjestelmien ja palveluiden nykytarjonnasta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsin kielitaito katsotaan sinulle eduksi.

Persoonana olet rento ja ystävällinen.  Sinulta löytyy raikkaita ideoita myyntimme, markkinointimme ja näkyvyytemme parantamiseksi. Kiinnostus kulttuuriin ja organisointikokemus tapahtumien maailmasta katsotaan eduksi.

Pääset mukaan pieneen mukavaan perheyritykseen, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Saat hyvien etujen lisäksi mahdollisuuden kehittää tuotetta, yritystä sekä omia työtehtäviäsi.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 7.1.2020.


WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.