Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Ukkokari Production Oy

La 31.8 Ukkokarilive, Rehupiikles

La 31.8 Rehupiikles -yhtye huvilakauden päättäjäisissä Ukkokarilla. Huippusuosittu huumoripitoinen rocknroll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye saapuu Vaasan saaristoon. Bändin musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan.

Showtime klo 18.30

Lippu 20 €

Kesto n. 1h - 1,5h

Tervetuloa!
Rehupiikles on kaikkea. Se on HUUMORISHOWSTANDUPJAZZROCKBLUES- BÄNDI.
 
Alkuperäinen ajatus:
 
Käännetään Etelä-Pohjanmaan murteelle rock klassikoita. Sanoitusten täytyy olla huumoria. (väli) Rakennetaan show, jossa maajussit ovat rock-tähtiä ja sekoittavat maaseudun agrikulttuuria rock`n roll kulttuuriin. Eli kummisaappaat ja Jussi-paita päällä rock´n rollia. Navetta vaatteissa esiintymislavalle.
 
Rehupiikles yhtye sovittaa ja sanoittaa kappaleet itse. Musiikkisovituksissa on myös huumoria, mutta huomioitavaa, että soitto on tiukkaa ja taitavaa. Siksi 9-hengen bändi puhaltimineen mahdollista: ” Kaikkiruokaisille kaikenlaista musiikkia.”Rehupiikes live-esiintymiseen liittyy olennaisesti myös hauskat välijuonnot-ja puheet. Joskus esiintymistä voidaan verrata stand up- komiikkaan.
 
 
Rehupiikles tarina
 
Made In Jalasjärvi. Rehupiikles- sanoituksen alkuidea tuli siitä kun Joose Tammelin Jyväskylän OKL vuosina ( 1979-1986) teki vastavedon Esa Pakarisen Savon murteella tehtyyn rokkiin Kylä rokki on poikaa. Joose teki Beatlesta Etelä-Pohjanmaan murteella . Its Been A hard Days Night- ehtoo ja Cant Buy Me Love – Mua flikat ei saa ( juksatuksi rahoolla )Rehupiikles -yhtyeen ensimmäinen esiintyminen oli 1987, jolloin yhtye esiintyi The Beatles esikuvansa mukaan, nelihenkisenä. Vuonna 1991-1994 lopullinen Rehupiikles muotoutui niin, että Joose kasasi Jalasjärveltä kaikki tutut, joilla oli joku soitin. Sanoitti, sovitti ja teki kaiken mm. keksi taiteilijanimet. Rehupiikles esiintyi nuorisotalo Vilholan pihassa kerran kesässä. Tuolloin ns. alkuperäinen Rehupiikles muodostui:
 
1994-1995 Rehupiikles teki ensimmäisen äänitteen, eli CD:n , omakustanteena. Noiruttu Pohjanmaa. Paikallisradioiden vahvan soiton myötä myös levy-yhtiöt kiinnostuivat bändistä. kappaleet: Ylihärmä ja Som Mun. Velii soivat radioissa ahkerasti .Teimme jakelusopimuksen AXR:n Ilkka Vainion kanssa. Noiruttu Pohjanmaa myi kultalevyksi asti 22 000 kpl. 1995 Rehupiikles oli Huumori-Emma ehdokkaana. 1995-2000 Rehupiikles keikkaili ympäri maata ja vientiä oli sekä teki levyt. Kyröjoki Tuluvii ja Päässilimääset. Rehupiikles musiikkia on kuultu mm.Antti Tuurin ,Lakeuden Kutsu-elokuvassa. 2003 Rehupiiklesiltä ilmestyi Jatsin Kutsu -levy, jolla muutama tunnettu Jazz-standardi oli muunnettu Etelä-pohjanmaan murteelle.Rehupiikles oli tuolloin esiintymässä mm. Porin Jazzeilla. Rehupiikles on ollut koko ajan ,.noin 30 vuotta aktiivisesti toiminnassa ja on edelleen sitä. 2008 ilmestyi levy Atomipommilla kuuhun ja 2019 Ilimastonmuutos.
 
Rehupiikles keikkailee aktiivisesti ja aina isolla 9 hengen bändillä. Ajan ja digitaalisuuden myötä julkaisut ovat muuttaneet muotoaan. Videoita ja kirjallisuutta on tehty ja tehdään ja julkaistaan edelleen. Keväällä 2021 Rehupiikles julkaisi 5 uutta videota ja sitä myötä myös uusia kappaleita You tubessa sekä Spotifyssä. Alkuvuodesta 2021 Rehupiikles aiheutti kohua mediassa, kun se sai porttikiellon Jalasjärven kunnantalolle videokuvauksiin. Syynä oli Kunnantalo-kappaleen sanoitus.
 
Jyrki Keskinen
Rehupiikles
Buy tickets

Shows31.8.2024-31.8.2024

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sat 31.8.2024 18:30pm
    La 31.8 Ukkokarilive, Rehupiikles
Ukkokari Production Oy Urheilukatu 13 A65200 Vaasa ukkokari.fi
Organizer's all events