Volume Live: Pyhimys & F

Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, Vaasa

K18

13.4.2018 klo 22.00

Liput: 20 € / 18 € VYY opiskelijat (VYY opiskelija kortti esitettävä) ja Volumen jäsenet
Bookmark and Share
Lue lisää

PYHIMYS UUDEN LEVYN MYÖTÄ KATTAVALLE KLUBIKIERTUEELLE

 
Pyhimys julkaisee alkuvuodesta 2018 uuden levynsä ”Tapa Poika” ja suuntaa levyn myötä kattavalle Suomen kiertueelle. Kiertue käynnistyy maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja käsittää 14 keikkaa ympäri Suomea, huipentuen toukokuussa Helsingin Tavastialle.
 
Artisti tarjoili esimakua keväästä jo marraskuussa, levyn ennakkokeikalla, Helsingin Valkoisessa Salissa. Alle minuutissa loppuunmyyty keikka oli poikkeuksellisen tunnelmallinen katsaus artistin sisimpään ja musiikilliseen maailmankuvaan. Esiintyminen keräsikin vuolaasti kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä.
 
”Tapa Poika” tulee olemaan ensi vuoden puhutuimpia rap-julkaisuja ja livenä Pyhimyksen musiikki vie mukanaan. Kevään keikoilla yleisö pääsee keskittymään musiikkiin, mutta myös tanssimaan ja tunnelmoimaan musiikin mukana.
 
Kiertueella Pyhimyksen lämppärinä nähdään nuori F. Rohkeasti tv-esiintymisellä ja Azelia Banksin lämmittelijänä live-uransa avanneen F:n musiikissa yhdistyy rap, laulu sekä elektronisesta musiikista vaikutteita ottava tuotanto, joka lupaa keikoillaan rikkoa rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Volume Live: Pyhimys & F Volume ry Volume Live: Pyhimys & F Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, Vaasa

K18

13.4.2018 klo 22.00

Liput: 20 € / 18 € VYY opiskelijat (VYY opiskelija kortti esitettävä) ja Volumen jäsenet
Volume ry
20.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1