Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Eventland Ab

Puss & Kram - Magnus Betnér och Henrik Nyblom

Arrangör: Eventland Ab & Kulturaktiebolaget

I höst återvänder den svenska stjärnkomikern Magnus Betnér till Finland tillsammans med Henrik Nyblom och uppträder med en provföreställning av sin nya duoshow Puss & Kram. Under turnén i september besöks Mariehamn, Ekenäs och Borgå.

Turnéplan 2022 - PROVFÖRESTÄLLNINGAR med Puss & Kram
15.9.2022 kl. 19.00, Mariehamn, Bio Savoy
16.9.2022 kl. 19.00, Ekenäs, Kulturhuset Karelia
17.9.2022 kl. 19.00, Borgå, Grand

Biljetter: 28,50 inkl. serviceavgifter.

Längd ca 75 min., ingen paus

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.
Var en av de första som får ta del av den nya stand up föreställningen PUSS & KRAM - Magnus Betnér och Henrik Nyblom som åker på turné under hösten 2022. Detta är en av deras provföreställningar. 

Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in er till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!  

Det som för Henrik Nyblom skulle ha blivit några gästframträdanden på Magnus Betnérs Work in Progress-turné 2020 blev i slutändan närmre 100 gemensamma framträdanden över hela Sverige. Nu gör duon gemensam sak på riktigt och ger sig ut på en stor turné. Henrik Nyblom är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom. Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Givetvis ackompanjerat av loopmaskin.

Henrik Nyblom har på rekordtid etablerat sig på den svenska stand up scenen och har även medverkat i SVT-programmet Släng Dig i Brunnen. 

Magnus Betnér är svensk standup. Ingen jobbar oftare eller skriver mer nytt material. I nära 25 år har Magnus Betnér tillsammans med några få andra varit personen som drivit branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av. 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 100 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. Senare i år kommer Magnus nya special inspelad i Vasa, Finland. Specialen blir hans 16:e. 
Magnus Betnér är en av Sveriges mest framgångsrika stand up komiker genom tiderna. Med råge är han även den komiker i Sverige som gjort flest soloföreställningar och även den av svenska komiker som besökt Finland flest gånger. 
Känd från bland annat det svenska humorprogrammet Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil, skämtar han ofta om aktuella ämnen. 
Buy tickets

Shows15.9.2022-17.9.2022

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Thu 15.9.2022 19pmMariehamn, Bio Savoy
  Puss & Kram - Magnus Betnér och Henrik NyblomMariehamn, Bio Savoy
 • Fri 16.9.2022 19pmEkenäs, Kulturhuset Karelia
  Puss & Kram - Magnus Betnér och Henrik NyblomEkenäs, Kulturhuset Karelia
 • Sat 17.9.2022 19pmBorgå, Grand
  Puss & Kram - Magnus Betnér och Henrik NyblomBorgå, Grand
Eventland Ab 20100 Turku www.facebook.com/EventlandLive
Organizer's all events