Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Kuusankosken Teatteri

Punaisen Kievarin pidot

Lokakuussa burleski ja teatteri yhdistyvät Kuusankosken Teatterissa, kun Lappeenranta Burleski ry tuo säihkettä ja kimallusta valaisemaan pimeää syksyä Punaisen Kievarin Pidot -burleskinäytelmänsä vierailuesityksellä!

Punainen Kievari on sään pieksemä ja unohdettu, vähän vinksahtanut ja repsahtanut paikka kivisen taipaleen takana, minne vain harva matkailija eksyy. Kievaria ja sen antimia rautaisella otteellaan pyörittää aikoinaan maailmaa valloittanut ja sydämiä särkenyt eilispäivän kuuluisuus mahtimamma Lady Rose. Kun eräänä iltana paikalle tupsahtaa kulkuri, herättää se koko uinuvan kievarin eloon nostaen samalla esiin muistot Lady Rosen entisestä elämästä. Miten mahtaa käydä Lady Rosen ja hänen rähjäisen kievarinsa, kun mennyt kohtaa nykyisyyden?

Kievarin uskomatonta tarinaa kertomaan on valjastettu kaakon upeimmat burleskiesiintyjät Kouvolasta, Haminasta ja Lappeenrannasta. Punaisen Kievarin väestä olisi kovin ihanaa, jos myös sinä olet pukeutunut parhaimpiisi, säihkyen ja kimaltaen kuin tähdet yötaivaalla, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi juuri sellaisena kuin sinä olet.

Punaisen Kievarin pidot -burleskinäytelmä vierailulla Kuusankosken Teatterin Teatterisalissa lauantaina 21.10. klo 19

Liput
Peruslippu 26 €
Alennuslippu 23 € (opiskelija, eläkeläinen, työtön)

Hinnat sisältävät palvelumaksun.


Lappeenranta Burleski ry perustettiin elokuussa 2018 edistämään ja tekemään näkyväksi burleskikulttuuria Etelä-Karjalan alueella tarjoamalla erilaisia työpajoja, tanssikursseja ja muuta toimintaa burleskin ystäville, sekä järjestämällä burleskiesityksiä niin tapahtumina kuin tilausesityksinäkin. Yhdistyksen järjestämät burleski-illat ovat tunnettuja siitä, että yksittäiset burleskiesitykset nivoutuvat yhdessä mukaansatempaaviksi tarinoiksi. Punaisen Kievarin Pidot on ainutlaatuinen, koko illan burleskinäytelmä. Tietoa Lappeenranta Burleski ry:stä sekä ajankohtaisista tapahtumista ja työpajoista löydät osoitteesta lappeenrantaburleski.webnode.fi tai Facebookista ja Instagramista @lappeenrantaburleski.Kuusankosken Teatteri
Kymenlaaksonkatu 1, Kuusankoski
www.kuusankoskenteatteri.fi
 • Voikkaasali Kuusankosken TeatteriKymenlaaksonkatu 145700 KUUSANKOSKI
 • 21.10.2023
 • 23-26 €
Buy tickets

Shows21.10.2023-21.10.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 21.10.2023 19pm
  Punaisen Kievarin pidot
Kuusankosken Teatteri Kymenlaaksonkatu 145700 Kuusankoski www.kuusankoskenteatteri.fi
Organizer's all events