Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Visitlohja

Entisten Nuorten Luokkakokous 2024

Sat 9.11.2024 14pm

Lohjan Yhteislyseon lukioVisitlohjaRantapuisto 3908100 Lohja

Entisten nuorten Suuri Luokkakokous järjestetään 9.11.2024 Lohjan Yhteislyseon lukiolla, joka täyttää tänä vuonna 110 vuotta.
Muistatko vielä vanhat hyvät lukioajat? Lohjan entisten nuorten Suuri Luokkakokous järjestetään vanhassa tutussa, mutta uudistetussa Lohjan Yhteislyseon lukiossa. Tapahtuma on täydellinen tilaisuus muistella menneitä, jakaa tarinoita ja luoda uusia muistoja.
MITÄ?
Tervetuloa osallistumaan Lohjan lukiolla järjestettävään ainutlaatuiseen tapahtumaan, jossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden koota luokkasi jälleen yhteen! Tule viettämään päivää täynnä muistoja, naurua ja yhteydenpitoa entisten luokkatovereidesi kanssa. Ainutlaatuista tästä tekee se, että omien luokkatovereidesi ohella tapaat koko koulullisen sinulle tuttuja ihmisiä. Ehkäpä myös ihastuksesi oli naapuriluokalla?
MILLOIN?
Tapahtuma järjestetään 9.11. kello 14 alkaen. Tarjoamme Lohjan yhteislyseon tilat siis päivän ajaksi niille Lohjalta valmistuneille luokille, jotka haluavat tavata toisiaan ja verestää muistoja. Illalla pääset juhlimaan yhteisiä vuosia lukion juhlasalissa järjestettävässä iltajuhlassa.
OHJELMA:
• Luokkakokoukset: Kokoontukaa entisten luokkatovereidenne kanssa ja jakakaa muistoja lukioajoista. Tutustukaa vanhaan, mutta nyt niin upeaan kouluunne, Järjestäkää omia tapahtumia kaupungilla tai osallistukaa Visit Lohjan järjestämille kaupunkikierroksille.
• Kaupunkiohjelma: Tutustu Lohjan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin itsenäisesti ryhmänä tai opastettuna paikallisoppaiden kanssa. Visit Lohja auttaa mielellään järjestelyissä.
• Iltajuhla: Vietä ikimuistoinen ilta lukiolla musiikin, ruoan ja hyvän seuran parissa.
MITÄÄ TARVITSEN?
Ota mukaasi iloista mieltä, muistoja ja halu jakaa niitä entisten luokkatoveriesi kanssa. Päivällä toivomme, että tulet juuri sellaisena kuin olet. Iltaa varten voit halutessasi pukeutua myös juhlavammin.

Voitte päättää kuka ottaa ohjakset oman vuosikurssinne tai muuten vain opiskelijakavereiden kasaamisesta.
Kokoamme VisitLohjan sivuille tiedon osallistuvista vuosikursseista. Luokat saavat maksutta käyttöön yhden Lohjan yhteislyseon luokkahuoneista määrättynä aikana luokkakokousta varten. Päivään sisältyy myös upea iltajuhla kello 17 alkaen. Jokainen osallistuja ostaa oman lipun netticket.fi järjestelmästä ja varautuu näyttämään lipun Lukion ovella.

 

Select number of tickets

 • Normal Ticket40 €
  40 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked