Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Konttisen kesäteatteri

Peppi Pitkätossu

Wed 17.7.2024 18pm

Konttisen rantaKonttisen kesäteatteriKoskenranta 596100 Rovaniemi

Tervetuloa riemukkaaseen maailmaan, missä seikkailut ja ilo odottavat! Konttisen kesäteatteri ja Lapin ylioppilasteatteri ylpeänä esittävät yhteistuotantona kaikkien rakastaman Astrid Lindgrenin klassikon: Peppi Pitkätossu -musiikkinäytelmän!

Maailman vahvin tyttö on valloittanut sydämet ympäri maailmaa, ja nyt hän astuu Konttisen rannan ulkonäyttämölle tuoden mukanaan ilon ja seikkailun.

Konttisen ranta, Ensi-ilta pe 28.6 klo 18.00

Ennakkoliput 19€
Perhelippu 4hlö (2 aik. + 2 lasta) 69€
Liput ovelta 20€ /perhelippu 72€.

Kesto 2 h, 1 väliaika

Konttisen kesäteatteri ja Lapin ylioppilasteatteri yhdistävät voimansa luodakseen unohtumattoman esityksen, joka tempaa mukaansa kaikenikäiset katsojat. Näytelmä on täynnä eloisia musiikkiesityksiä, vauhdikkaita kohtauksia ja unohtumattomia hahmoja.

Tämä musiikkinäytelmä tarjoaa enemmän kuin pelkän tarinan. Se on elämys, joka herättää henkiin Astrid Lindgrenin luoman maailman ja kutsuu sinut mukaan seikkailuun. Näytelmässä yhdistyy ilo, seikkailu ja ystävyys, ja sen tarkoitus on innostaa ja ilahduttaa jokaista katsojaa.

Tule mukaan kokemaan Peppi Pitkätossun maaginen maailma tänä kesänä Rovaniemellä Konttisen rannassa! Luvassa on unohtumaton seikkailu, joka jättää sydämeesi hymyn ja muiston ikuisiksi ajoiksi.

Konttisen katsomossa on pyörätuoli paikat amfiteatteri-katsomon yläosassa. Saapuminen tapahtuu Valtakatu 4, 96100 Rovaniemi Angry Birds puiston portin kautta. Alueella ei ole esteetöntä WC-tilaa.

 

Select number of tickets

If you select discount tickets you must be prepared to prove the entitlement to the discount at the entrance of the event.

 • Normal Ticket19 €
  19 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Familyticket (4 persons)69 €
  69 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked