Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri

Kiertue: Rakkaudesta lajiin

Thu 22.2.2024 19pm

Kiertue-katsomoRovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri

Keminmaa

Kohtuuton komedia, jossa teatteri ja jalkapallo törmäävät unelmien näyttämöillä ja pelikentillä.

Toivo Haavikko on Rovaniemen Teatterin pitkäaikainen näyttelijä, jonka elämän tärkein asia on teatteri. Taidetta eletään ja hengitetään Toivon johdolla Haavikon perheessä aamusta iltaan. Poika Eino on jo opiskelemassa Teatterikorkeakoulussa ja nyt unelmana on tietenkin saattaa myös tytär Ida teatteritaiteen palvelukseen. Toivon harmiksi Idan elämän rakkaus on jalkapallo, eikä vähän väkisin syötetty tunkkainen teatteri. Idalle on tarjoutumassa elämänsä mahdollisuus pelaajana, mutta isällä on aivan toisenlainen suunnitelma Idan varalle: yhteinen teatteriesitys Rovaniemen Teatterin näyttämöllä!

Kaupungin säästökuuri Rovaniemellä ajaa urheilu- ja taidepiirit törmäyskurssille, ja myös Toivon ja Idan välinen suhde alkaa saada kohtuuttomia kierroksia. Toivo joutuu vihdoin kohtaamaan oman menneisyytensä haamut, kun taas Idan on pakko tehdä valinta isänsä toiveiden ja omien haaveidensa välillä. Onko näyttämö liian pieni kummankin unelmille vai onnistuuko isän ja tyttären lopulta pelata yhteen?

Esityksen tekijät näytelmäkirjailija-dramaturgi Veikka Heinonen, ohjaaja Esa-Matti Smolander sekä lavastaja-pukusuunnittelija Ida Ukkola ovat tämän hetken kiinnostavimpia nuoria, vastavalmistuneita teatterintekijöitä. Idan roolissa nähdään Rovaniemen Teatterin uusi näyttelijä Karoliina Surma-aho ja Toivo-isänä Kari Koivukangas.

LIPUT
Jäsenkunnissa Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Sodankylä ja Ylitornio:
peruslippu 18 € ja opiskelijat 11 €

Muissa kunnissa peruslippu 23 € ja opiskelijat 14 €
Hinnat sisältävät NetTicket palvelumaksun 2 €

 

Select number of tickets

If you select discount tickets you must be prepared to prove the entitlement to the discount at the entrance of the event.

 • Normal Ticket23 €
  23 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Student Ticket14 €
  14 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked