Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri

Populäärimusiikkia Vittulajänkältä

pe 22.3.2024 klo 19

TievaRovaniemen Teatteri - Lapin AlueteatteriJorma Eton tie 8 96101 Rovaniemi

Humoristisia kertomuksia aloittelevien rokkitähtien elämästä

Viisivuotiaan Matin ja Niilan ystävyys sinetöidään leikkikentällä räkää syömällä. Siltä seisomalta he nousevat kahdestaan turistibussiin, vakaana aikomuksenaan matkustaa Kiinaan. Sillä sinne maailma päättyy, niin on Matin isä opettanut.

Menee jokunen vuosi ja Niila saa serkuiltaan Beatlesin singlen: Rock’n’Roll Music. Pojat laittavat sen soimaan. Rysähdys! Ukkonen iskee huoneeseen eikä maailma ole enää sama. Vain jäidenlähtö Tornionjoesta vetää tälle vertoja.

Matti ja Niila perustavat bändin.

Populäärimusiikkia Vittulajänkältä on ruotsalaisen Mikael Niemen vuonna 2000 ilmestynyt läpimurtoromaani. Se on nuoren miehen maaginen kasvutarina 1960-ja 1970-lukujen Pajalasta, missä elämä tapahtuu kahden maan ja kolmen kielen vaikutuspiirissä.

Rovaniemen teatteri tuo teoksen lavalle Pentti Kotkaniemen dramatisointina. Musiikkipitoinen esitys tarinoi rouhealla lämmöllä ja hulvattomalla huumorilla pikkukunnan elämänmenosta. Rönsyilevä jutunkerronta luo omalakisen maailmansa, tempaa katsojan mukaansa, vie mahdottoman rajalle ja sen yli.

Populäärimusiikkia Vittulajänkältä on Rovaniemen Teatterin taiteellisen johtajan Riku Innamaan ensimmäinen ohjaus toimikaudellaan. Lavastajana vierailee vaasalais-ahvenanmaalainen skenografi Maria Antman, joka on suunnitellut esityksiä monologeista oopperaan lukuisissa suomalaisissa teattereissa. Puvustuksesta vastaa useissa teatteri- ja televisiotuotannoissa työskennellyt Paula Varis. Lavalla nähdään yhdeksän näyttelijää tarinoimassa hurjia, pääosissa Mattina ja Niilana Kirsi Kärnä ja Paula Miettinen. Esiintyjäkaartiin kuuluu lisäksi kaksi monipuolista muusikkoa, jotka paitsi soittavat, myös näyttelevät teoksessa.

ENSI-ILTA
perjantaina 23.2.2024 klo 19

ESITYSPAIKKA
Lappia-talo, suuri Tieva-näyttämö, numeroitu katsomo

KESTO
noin 2h 50 min, sis. väliajan

LIPUT
Peruslippu 32 €, eläkeläinen 28 €, opiskelija/työtön 22 €, ryhmä min 10 hlöä 28 €, S-etukortti 22 € (=S-etukortilla -10€ peruslipun hinnasta. Kampanjalippuja saatavilla kevään 2024 esityksiin rajallinen määrä, joten toimithan nopeasti. S-etukortti esitettävä pyydettäessä lipuntarkistuksen yhteydessä.)

Hinnat sisältävät NetTicket palvelumaksun 2 - 2,5 €
Yli 20 hengen ryhmät ota yhteys myyntipalveluun.

 

Valitse lippujen lukumäärä

Mikäli valitset alennuslippuja on Sinun varauduttava esittämään tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä alennukseen oikeuttava todistus.

 • Peruslippu32 €
  32 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Eläkeläislippu28 €
  28 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Opiskelija22 €
  22 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Työtön22 €
  22 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • S-Etukortti22 €
  22 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Ryhmä min 1028 €
  28 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty