Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri

JULIUS - Kaukaisella tähdellä oman päänsä sisällä

la 27.4.2024 klo 19

KeroRovaniemen Teatteri - Lapin AlueteatteriJorma Eton tie 896100 Rovaniemi

Nuorten esitys yksinäisyydestä ja toisen ihmisen merkityksestä

”Jos kenelläkään ei ole mitään kiinnostavaa sanottavaa, niin miksi ei voida vaan olla hiljaa? Luuletteko, esimerkiksi sinä, että niitä oikeesti kiinnostaa niin paljon sää? Miksi ne sitten puhuu siitä joka päivä? Kato, kun tätä mä en tajuu.”

Pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle äitinsä kanssa muuttanut yläasteikäinen Julius kokee vuorovaikutuksen toisten kanssa hankalaksi ja tarpeettomaksi. Samaan aikaan hän on - asiaa itselleen myöntämättä - yksinäinen, ja haluaisi kuulua ikäistensä porukkaan. Julius viettää päivänsä sulkeutuneena telttaan, jonka hän on pystyttänyt huoneeseensa. Hän kommunikoi Isa-nimisen tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa ja haaveilee ”aidosta” ja toisista ihmisistä vapaasta elämästä Alaskan erämaassa.

Äidin lähtiessä yllättäen Tampereelle Julius jää yksin ja päättää aloittaa pakomatkan Alaskaan. Jokin kuitenkin estää Juliusta lähtemästä, jolloin pakomatka Alaskaan muuttuu päähenkilön sisäiseksi matkaksi yksinäisyyden erämaahan. Löytääkö Julius reitin pois erämaasta toisen ihmisen luo?

JULIUS - Kaukaisella tähdellä oman päänsä sisällä on Otto Nybergin käsikirjoittama uusi kotimainen nuorten näytelmä yksinäisyyden kokemuksesta ja kosmiset mittasuhteet saavuttavasta toisen ihmisen pelosta.

Onnellisuus on aitoa vain jaettuna.

Esityksen työryhmä koostuu nuorista teatterialan osaajista. Otto Nyberg vierailee näytelmätekstinsä kantaesityksen ohjaajana. Visuaalisesta maailmasta vastaa vieraileva skenografi Ella Snellman. Herkän Juliuksen roolissa nähdään Juuso Nykänen.

ENSI-ILTA
torstaina 15.2.2024 klo 18

ESITYSPAIKKA
Lappia-talo, vinttinäyttämö Kero, numeroimaton katsomo

KESTO
1h 10min, ei väliaikaa

LIPUT
Peruslippu 20 €, opiskelija/työtön 14 €
Hinnat sisältävät NetTicket palvelumaksun 2 €

 

Valitse lippujen lukumäärä

Mikäli valitset alennuslippuja on Sinun varauduttava esittämään tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä alennukseen oikeuttava todistus.

 • Peruslippu20 €
  20 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Opiskelija14 €
  14 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Työtön14 €
  14 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty