Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri

Kirka - Surun pyyhit silmistäni

Sat 13.1.2024 13pm

TievaRovaniemen Teatteri - Lapin AlueteatteriJorma Eton tie 8 96101 Rovaniemi

Rovaniemen Teatterin syksyn musikaali tuo näyttämölle suomalaisen musiikkimaailman yhden kirkkaimmista tähdistä: Kirill Kirka Babitzinin! Tämä on tarina nuoresta miehestä, joka haaveili tähteydestä, menestyksestä ja rakkaudesta. Musikaali on kunnianosoitus Kirkan monipuolisuudelle, mutta näyttää hänet ennen kaikkea rock-tähtenä.

Kirka lauloi itsensä suomalaisten sydämiin uniikilla äänellään ja karismallaan. Hän oli monipuolinen artisti, faniensa päiväunien kohde, arvostettu laulaja ja paheksuttu rokkari - kaiken tähteyden takana Kirka oli herkkä kollega, veli, poika, aviomies ja ystävä. Poikkeuksellisen energian omaavan Kirkan ura oli erityislaatuinen. Hän aloitti esiintymiset jo pikkupoikana laulaen ja hanuria soittaen. 11-vuotiaana alkoi bändiura ja ensimmäinen iso läpimurto tapahtui 17-vuotiaana. Hänestä tuli nopeasti superjulkkis, jota ympäröivät kirkuvat fanilaumat sekä liian lähelle tulevat paparazzit.

Vaikka Kirka nousi hurjalla vauhdilla suomalaisen musiikkitaivaan ikoniksi, pienen Suomen ahtaat musiikkiraamit eivät antaneet Kirkalle mahdollisuutta tehdä sitä musiikkia, jota hän olisi itse eniten halunnut: rock, soul ja blues olivat hänelle sydämen asia. Mutta kaiken musiikin, jota hän sai esitettäväkseen, hän teki ammattilaisen osaamisella ja ylpeydellä. Kirkan rakkaus musiikkiin soi edelleen lahjana meille kuuntelijoille.

Matti Laineen käsikirjoittama KIRKA - Surun pyyhit silmistäni näyttää Kirkan elämää nuoruuden vuosista uuteen nousuun lähtevänä aikuisena. Esityksessä nähdään legendoja Kirkan elämänvarrelta kuten rakkaat perheenjäsenet Sammy ja Muska, Danny, Remu Aaltonen sekä monia muita. Musiikkina kuullaan Kirkan tunnetuksi tekemiä biisejä: Hetki lyö, Hengaillaan, Leijat sekä huikeita rock-klassikoita.

Musikaalin ohjaajana vierailee ohjaajana, näyttelijänä ja lauluntekijä-muusikkona tutuksi tullut Katriina Honkanen ja koreografiat ovat mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun Marko Keräsen käsialaa. Komeasta visuaalisesta maailmasta vastaa ensimmäistä kertaa Rovaniemen Teatterissa vieraileva lavastaja-pukusuunnittelija Ia Ensterä. Musikaalin nelihenkisen bändin kapellimestarina toimii Minna Siitonen. Kirkan roolissa rokkaa helsinkiläinen freelancer-näyttelijä Henrik Hammarberg, joka on tehnyt viimeksi musiikkiteatteria mm. Seinäjoen Kaupunginteatterissa. Sammy Babitzinin roolissa loistaa Timo Vuento ja Muskana Siiri Partanen. Lavalla nähdään lähes parikymmentä valovoimaista esiintyjää - luvassa on räjähtävää energiaa, nostalgisia hetkiä ja sydämet sulattavaa musiikkia!

ENSI-ILTA
perjantai 22.9.2023 klo 19

ESITYSPAIKKA
Lappia-talo, suuri Tieva-näyttämö, numeroitu katsomo

KESTO
n. 2h 5min, sis.väliajan

LIPUT
peruslippu 47 €, eläkeläinen 41 €, opiskelija/työtön 33 €
Hinnat sisältävät NetTicket palvelumaksun 2 - 2,50 €
Yli 20 hengen ryhmät ota yhteys myyntipalveluun.

 

Select number of tickets

If you select discount tickets you must be prepared to prove the entitlement to the discount at the entrance of the event.

 • Normal Ticket47 €
  47 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Senior Ticket41 €
  41 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Student Ticket33 €
  33 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Unemployed33 €
  33 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked