Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Seinäjoen taidehalli

Vauvojen värikylpy -piipahdupaja vauvat 4-11 kk

Tue 5.12.2023 13pm

Seinäjoen taidehalli, pedatila ItikkaSeinäjoen taidehalliNyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Syksyn Värikylpy-työpajoissa inspiroidutaan kahdesta esillä olevasta näyttelystä: Resonance-näyttely johdattaa perheet avaruusseikkailuun kun taas Sinistä puuta, mustaa rautaa -näyttely innostaa tutkimaan sinisen ja mustan värin olemusta. Piipahduspajoissa ja viikkoryhmässä on sama sisältö.

Vauvojen piipahduspajat syksyllä 2023:
ke 20.9. klo 15-15.45
ke 27.9. klo 12.30-13.15
ti 3.10. klo 12.30-13.15
ke 25.10. klo 15-15.45

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä Värikylpy-työpaja. Halutessaan voi osallistua useampaan työpajaan. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Sopiva ryhmä valitaan työpajan aloitushetken iän mukaisesti.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Piipahduspajan hinta on 10 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 31.7. klo 8. Ilmoittautuminen on sitova. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi. Osallistujille lähetetään infokirje ennen Värikylpy-työpajaa.

Lue lisää: www.seinajoentaidehalli.fi/vauvojen-varikylvyt

Kuva: Katariina Vestergård

 

Select number of participants

  • Normal Ticket10 €
    10 €
    Only 0 available seats in chosen section
  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked