Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Seinäjoen taidehalli

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja vauvat 4-11 kk

Wed 28.6.2023 15pm

Seinäjoen taidehalli, pedatila ItikkaSeinäjoen taidehalliNyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kesävärikylvyssä uppoudutaan värien maailmaan ja tutkitaan punaisen, sinisen ja keltaisen värin olemusta. Kesän työpajat ovat piipahduspajoja, eli yhden kerran kestäviä Värikylpy-työpajoja. Halutessaan voi osallistua useampaan työpajaan. Työpajan järjestetään keskiviikkoisin 14.6., 21.6. ja 28.6.. Yhteen työpajaan mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.
Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Piipahduspajan hinta on 6 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen on sitova. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi. Osallistujille lähetetään infokirje ennen Värikylpy-työpajaa.

 

Select number of participants

 • Normal Ticket6 €
  6 €
  - +
  Only 5 available seats in chosen section
 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked