Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri

Nunnia ja konnia

la 1.4.2023 klo 19

TievaRovaniemen Teatteri - Lapin AlueteatteriJorma Eton tie 8 96101 Rovaniemi

1990-luvun hittielokuvan musikaaliversio on valloittanut katsojat ympäri maailmaa ja nyt tämä säihkyvä musikaalikomedia nähdään Rovaniemen Teatterissa. Tarinassa eletään 1970-luvun loppua ja räiskyvällä laulaja Deloris Van Cartierilla on haaveena olla maailman upein discokuningatar. Deloris joutuu ongelmiin nähdessään rikollisliigaa johtavan miesystävänsä tekemän murhan ja hän joutuu pakenemaan talousvaikeuksien kanssa painivaan luostariin. Vauhtiin sekä viihteeseen tottunut Deloris ei sopeudu luostarin ankaraan kuriin ja yhteentörmäykset järjestetystä rakastavan Abbedissan kanssa ovat täynnä kipinöitä. Deloris saa tehtäväkseen johtaa luostarin kuoroa ja hänen erikoiset metodinsa saavat yllättäen nunnat laulamaan tavalla, jota ei ole koskaan kuultu!

Musikaalin ohjaa lukuisia menestyneitä musiikkiteatteriteoksia ympäri Suomea ohjannut Rovaniemen Teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen ja valloittavat koreografiat ovat tamperelaisen tanssija-koreografi Elina Mäkelän käsialaa. Esityksen näyttävästä visuaalisuudesta vastaavat vierailijat lavastus- ja pukusuunnittelija Minna Välimäki sekä valosuunnittelija Mika Haaranen. Pääosassa Deloriksena vierailee mm. Helsingin Kaupunginteatterin ja Vaasan Kaupunginteatterin musikaaleissa loistanut näyttelijä Heidi Kirves. Esityksessä on kaksoismiehitys ja tiukan Abbedissan roolissa vuorottelevat Helka Periaho sekä Outi Nevanlinna. Huikeassa esiintyjäkaartissa ovat mukana myös mm. Timo Vuento, Juuso Nykänen, Siiri Partanen, Anna Pukkila, Paula Miettinen, Hannu Friman, Markku Köngäs, Kari Koivukangas, Marko Syysmaa sekä teatterimme uusin kiinnitys Kaisla Ollila. Koko tätä suurta esiintyjäjoukkoa säestää kapellimestari Minna Siitosen johtama kuuden muusikon svengaava huippubändi.

ESITYSPAIKKA
Lappia talo, Rovaniemen Teatterin suuri näyttämö Tieva

KESTO
2 tuntia 40 minuuttia, sis. väliajan

peruslippu 45€
eläkeläinen 40€
opiskelija/lapsi/työtön 32€
Hinnat sisältävät Netticket palvelumaksun 2,5€.
Yli 20 hengen ryhmät ota yhteys myyntipalveluun.

 

Valitse lippujen lukumäärä

Mikäli valitset alennuslippuja on Sinun varauduttava esittämään tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä alennukseen oikeuttava todistus.

 • Peruslippu45 €
  45 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Eläkeläislippu40 €
  40 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Opiskelija32 €
  32 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Lapsi32 €
  32 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Työtön32 €
  32 €
  - +
  Enintään 30 lippua per ostos
 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty