Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Folk is Happening

Here's to You - Folk is Happening

Sat 11.2.2023 19pm

Schauman HallFolk is HappeningKauppiaankatu 1068600 Pietarsaari

Folk is Happening -yhtye on innoissaan päästessään vihdoinkin juhlistamaan 10+1 -vuotistaivaltaan, jonka se on ollut toiminnassa Pietarsaaren työväenopiston suojissa. Yhtyeelle on näiden vuosien aikana kertynyt runsaasti esiintymisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa. Nyt on vihdoin aika taas konsertoida Pietarsaaressa.

Schaumansali 11.2.2023 klo 19.00

Lippu 20 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 15 €
Alle 12-v. ilmainen

Kesto 2h

Folk is Happeningin ohjelmisto koostuu kauniista ja herkistä balladeista vauhdikkaampiin kappaleisiin. Laulujen tarinatja yhtyeen taito välittää tunnetta saa yleisön herkistymään, sekä elämään vauhdikkaasti rytmissä mukana.Tässä juhla-konsertissa palataan muistelemaan yhtyeen historiaa ja matkaa, 11 vuoden takaa tähän päivään. Kuulijaa kuljetetaanBrittein saarten ja Amerikan folk-helmien kautta myös suomalaisen folkin pariin. Tulevassa konsertissa Folk is Happening riemuitsee juhlavuosien lisäksi myös toisen levynsä (debyyttialbumi 2015) julkaisua. Kuluneen runsaan vuoden aikana yhtye on levyttänyt vanhoja sekä uusia helmiä yhteisen taipaleensa varrelta - kappaleita, joihin voi myös itse samaistua.

Muusikot: Heikki Nikula, Jan-Anders Barkar, Anne, Ella ja Emmi Haapamäki, Viivi Huttunen, Heli Kivistö, Jürgen Lehmann, Markku Lönngren, Vili Mäkinen, Maria Pehkonen, Iina-Kaisa Rasmus ja Raimo Seppä.Vierailevina muusikkoina muun muassa yhtyeen entisiä jäseniä.

 

Select desired section

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Schaumanhall
  • Schaumanhall - Balcony